Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı Başkanından Avrupa’ya Uyarı

Pt, 28/07/2025 - 08:49

Mecid Hadimi, Siyonist rejimin tehditlerine ve Avrupalıların tepkilerine değinerek, "Avrupalılar harekete geçmek isterlerse, kullanabileceğimiz çözümlerimiz var ve bu konuda asıl kaybedenler Avrupalıların kendisi olacak." dedi.

Welayet News  -  İslam Devrimi Muhafızları İstihbarat Teşkilatı Başkanı General Mecid Hadimi, General Gulamhüseyin Gaybperveri anma töreninde gazetecilere şunları söyledi:  "Son savaşta düşman, ulusal birliğimizin tehlikede olacağını düşündü, ancak halk, kararlılığı ve birliğiyle ve İslam savaşçılarıyla, düşmana haddini bildirebileceklerini otoriter bir şekilde gösterdi ve sonunda ateşkes çağrısı yapan düşman oldu." dedi.

General Hadimi ayrıca ülkenin güvenlik durumuna da değinerek, "Ülke şu anda çok iyi bir güvenlik durumunda. Silahlı kuvvetler ise tamamen hazır." dedi.

Siyonist rejimin tehditlerine ve Avrupalıların tepkilerine işaret eden General Mecid Hadimi, "Avrupalılar harekete geçmek isterlerse, kullanabileceğimiz çözümlerimiz var ve bundan asıl zarar görenler Avrupalıların kendisi olacak." ifadelerini kullandı.

Tags: 


Yeni yorum ekle