ABD'li Senatör Şam'da Esad ile Görüştü

Per, 06/09/2018 - 16:57

Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad, Şam'daki ABD eyalet senatörü Richard Black ile görüşmesinde, Amerika'nın yaptırım, tehdit ve teröre destek siyasetinin Amerika'nın siyasetlerinin başlıca özellikleri olduğunu söyledi.

Welayet News - Beşar Esad, dün ABD Virginia eyaleti senatörü Richard Black ile görüşmesinde, “Amerika'nın savaşı sürdürmek ve uluslararası istikrarı baltalamak yerine Amerika'nın barışsever bir ülke rolünü üstlenmesinin ABD ve ABD halkı  için daha yararlı olacağını' belirtti. 

Görüşmede, Suriye'nin pek çok serbest bölgelerinde yeniden hayatın canlandığını belirten Richard Black, Suriye'ye barış ve sebatın tekrar gelmesi ve Suriyelilerin topraklarına dönmeleri ve terörün yok olmasını ümit etti.

Birkaç gün önce Şam'a giden Amerikalı senatör, Suriye'de cumhurbaşkanının siyasi danışmanı ve Bosine Şaban ve Suriye meclis başkanı Hammude Sebbağ ile de görüştü.

Suriyeli yetkililer, ABD ve müttefiklerinin Suriye'deki Nusra Cephesi ve IŞİD teröristlerine silah gönderdiğini açıklamışlardı. 

 

Tags: 


Yeni yorum ekle