Ensarullah Lideri: İran’a Gücümüz Yeten Her Şeyle Yardım Edeceğiz
Ensarullah Hareketi lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin el-Husi, İsrail'in İran İslam Cumhuriyeti'ne yönelik saldırılarına tepki olarak yaptığı açıklamada, İran'a ve Filistin halkına tam destek verdiklerini vurguladı.
Welayet News - Seyyid Abdülmelik el-Husi, İsrail'in İran'a yönelik eylemleri ve bölgedeki savaşlara ilişkin şunları söyledi:
“İsrail'in eylemlerine karşı İran’ın verdiği cevabı onaylıyoruz ve gücümüzün yettiği her şeyle İran’a yardım edeceğiz.”
Ayrıca şu ifadeleri kullandı:
“Herhangi bir İslam ülkesi İsrail düşmanına karşı savaş başlatırsa, bu bizim insanî, dinî ve ahlâkî görevimizdir ki onları destekleyelim.”
El-Husi, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim tutumumuz nettir ve her zaman Gazze halkının ve Filistin’in yanında olacak, İsrail’e karşı bu açık savaşta onlara yardım edeceğiz.”
Yeni yorum ekle