Kassam’dan Siyonist Askerlere Pusu

Cu, 16/05/2025 - 08:16

Filistin’in Gazze Şeridi’nde Siyonist İsrail işgaline karşı verilen kurtuluş savaşı 19 aydır amansızca devam ediyor.

Welayet News  - Gazze’ye ayak basan soykırımcı İsrail askerlerine ölüm pusuları düzenleyen Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları çatışmalara dair yeni görüntüler servis etti.

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunu hedef alan pusunun nefes kesen görüntüleri saniye saniye yayınlandı.

KAMUFLE OLARAK ŞEHRİN İÇİNE SIZDILAR

Çatışmanın ayrıntılarını anlatmak için videoda görünen bir Kassam savaşçısı, kendilerine bağlı gözetleme biriminin bölgede Siyonist İsrail güçlerinin hareketlerini tespit ettiğini ve derhal müdahale edildiğini söylüyor.

Buna göre "Londra" ve "Tismen" kod adlı iki İsrail askeri, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Şucaiyye mahallesindeki bir eve sızma girişiminde bulundu. Fiistinli direnişçiler, kamufle olan işgalci İsrail askerlerini tespit ederek takibe aldı.

Siyonist İsrail askerleri, sızma girişiminde bulundukları evin girişinde ateş altına alındı.

Açılan ateşte 2 İsrail askeri etkisiz hale getirildi.

DESTEĞE GELENLERE ÖLÜM PUSUSU

Bunun üzerine katil İsrail ordusu Nahal Oz taburu ve yeni oluşturulan tepe üssünden takviye kuvvet gönderildi.

Destek kuvvetlerine pusu kuran Kassam Tugayları mücahidleri, ilerleyen askerî araçları tek tek vurdu.

ÜSSE ÇEVİRDİKLERİ BİNA SONLARI OLDU

Filistinli direnişçiler son olarak bir evde konuşlanan Siyonist İsrail askerleri farklı noktalardan ateş çemberine aldı.

Kassam Tugayları Askerî Medya tarafından yayınlanan görüntüler, üstün silahlarla donatılan İsrail ordusunun Gazze’deki sıcak çatışmalarda mücahidler karşısında nasıl etkisiz kaldığını gözler önüne serdi. 



Yeni yorum ekle