Siyonist Rejim halk ile Hamas arasında anlaşmazlık çıkarmaya çalışıyor

Pa, 19/08/2018 - 11:29

Siyonist Rejim savaş bakanı, Tel-Aviv'in Gazze Şeridi'nde yaşayan halk ile Hamas arasında anlaşmazlık çıkarmaya çalıştığını açıkladı.

Welayet News - Lübnan merkezli al-Akhbar gazetesi Siyonist Rejim Savaş Bakanı Avigdor Liberman'ın bu ifadeleri tekrarlayarak; bu ifadeler Siyonist Rejim'in Hamas karşısında seçeneklerinin kısıtlı olduğunun ve uygulamadaki yetersizliğinin bir başka delilidir. Siyonist Rejim'in anlaşmazlık ve ayrılık çıkarmaya çalıştığını açıklaması ve daha sonra bunu yalanlaması, Tel-Aviv'in askeri yenilginin yerine yeni seçenek bulma konusundaki kararsızlığının göstergesidir, ifadelerini kullandı.

Liberman, bu açıklama ile iç hedefleri takip etmekte ve taraftarlarının önünde Gazze Şeridi'nden geri çekilmenin etkilerini azaltmaya ve “mücadelesini” başka yollarla devam edeceğini vurgulamaya çalışmaktadır.

Aynı şekilde Liberman, Siyonist Rejim merkezli on üçüncü kanala yaptığı açıklamada; amacım, Hamas'ı Gazze sakinleri ile aralarındaki farklılıklar aracılığıyla devirmek. Biz askeri seçenekleri geçmişte denedik ve şuan Gazze halkını Hamas'ın devrilmesinin gerektiği konusunda ikna etme seçeneği üzerinde çalışıyoruz. Ben her zaman Gazze'de sosyal ağları takip ediyorum ve Hamas'ın kabul oranındaki düşüşü gerçekten görüyorum, ifadelerini kullandı. 

 



Yeni yorum ekle