Lübnan Hizbullah'ından Katil İsrail’e Darbe

Pt, 27/05/2024 - 11:17

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah, ayrı ayrı bildiriler yayınlayarak, saldırılarının hedefinde Siyonist rejimin üç askeri üssünün olduğunu ve bu operasyonların başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini duyurdu.

Welayet News  - Lübnan İslami Direniş Hareketi, ayrı bildiriler yayınlayarak, direniş savaşçılarının Pazartesi günü Siyonist rejimin üç askeri üssüne ağır darbeler indirebildiklerini belirtti.

Tesnim News'in haberine göre, Lübnan Hizbullah'ının ilk bildirisinde, Gazze Şeridi'ndeki direnen halkı desteklemek ve onurlu direnişlerini desteklemek amacıyla, İslami Direniş savaşçılarının Siyonist rejimin teknik sistemlerini "El Abad" üssünde uygun silahlarla hedef aldığı ve işgalcilere zayiat verdirildiğini de belirtildi.

Lübnan İslami Direnişinin ikinci bildirisinde, direniş savaşçılarının, Gazze'deki direnen halkı desteklemek ve onurlu direnişlerini desteklemek amacıyla Siyonist rejimin El Nakura şehrinde gerçekleştirdiği terörist operasyonlara karşılık olarak ve sivil halkı hedef almasına cevap olarak, roket ve topçu ateşiyle "Cel el -Alam" askeri alanını ve etrafındaki düşman askerlerinin toplandığı yerleri hedef aldığı ve zarar verdirildiği belirtildi.

Pazar günü ise Hizbullah Lübnan, üçüncü bildirisini yayınlayarak, Siyonist rejimin askeri birliğinin bulunduğu "Al-Malikiya" askeri merkezini uygun silahlarla hedef aldığını ve düşmana kayıplar verdirdiğini duyurdu.



Yeni yorum ekle