Hizmet yolunun şehitleri Derim Lideri'nin huzurunda anıldı

Ct, 25/05/2024 - 11:58

İran İslam Derim Lideri İmam Hamanei'nin katılımıyla helikopter kazasında şehit düşen Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve diğer hizmet yolunun şehitleri için anma töreni düzenlendi.

Welayet News  - Helikopter kazasında şehit düşen İran Cumhurbaşkanı Seyyid İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Doğu Azerbaycan Valisi Malik Rahmeti, Tebriz Cuma Namazı Hatibi Ayetullah Muhammed Ali Al Haşim ve Cumhurbaşkanı'nı Koruma Birimi Komutanı General Seyyid Mehdi Musevi ve diğer kişiler için bugün Cumartesi sabah saatlerinde İran İslam Derim Lideri İmam Hamanei'nin katılımıyla İmam Humeyni (r.a) Hüseyiniyesi'nde anma töreni düzenlendi.

Ayetullah Seyyid İbrahim Reisi'nin İmam Humeyni Hüseyniyesi'nde düzenlenen anma törenine, siyasi ve askeri yetkililer, büyükelçiler ve farklı ülkelerden temsilciler katıldı. Irak İslami Direnişi Genel Sekreteri Şeyh Akram Al-Kaabi, Uluslararası Yargı İşleri Yardımcısı Kazım Gharibabadi ve Irak Ulusal Bilgelik Hareketi Başkanı Ammar Hakim gibi konuklar da törende yer aldı.

Tags: 


Yeni yorum ekle