Siyonist Rejim Büyükelçilikleri Uyarıldı

Pt, 29/04/2024 - 13:23

Siyonist Rejim Dışişleri Bakanı, rejimin dünya genelindeki büyükelçiliklerinden, halk protestolarının genişlemesi halinde bulundukları ülkeleri terk etmeye hazır olmalarını istedi.

Welayet News  - İsrail medyası Siyonist Rejim Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın dünya genelindeki Siyonist Rejim büyükelçiliklerini uyardığını, verdiği talimat doğrultusunda büyükelçilerin Siyonist Rejime karşı gösterilerin yoğunlaşması halinde büyükelçilikleri boşaltmak için hazır olmaları gerektiğini duyurdu.

Bu arada Siyonist Rejim İsrail, Uluslararası Ceza Mahkemesinin kararını da bekliyor. Bu mahkemenin çıkaracağı kararla üst düzey Siyonist makamlara tutuklama kararı çıkabilir. Bu kararların Gazze'de işlenen cinayetler bağlamında çıkması bekleniyor.

 Bu bağlamda Siyonist Rejim Dışişleri Bakanı, yeni İsrail karşıtı dalganın İsrail ordusu komutanları ve siyasi liderlerine karşı ve Filistin'i desteklemek adına başlayabileceği hususunda da uyarıda bulundu.

Bu talimat çerçevesinde dünya genelindeki Yahudi tesislerin güvenlik protokolleri de en yüksek seviyeye taşınmış durumda.



Yeni yorum ekle