Siyonist rejimin savaş Bakanlığı'nın sitesi hacklendi

Pt, 08/04/2024 - 22:25

Bir hacker grubu, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı'nın internet sitesine siber saldırı düzenlendiğini ve bu bakanlığın belge ve bilgilerine erişildiğini duyurdu.

Welayet News  - Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı'nın sitesini hacklediklerini duyuran Net Hunter hacker grubu,  belge ve bilgileri yayınlayarak bu bakanlığın  altyapısına erişmeyi başardığını bildirdi.

Bu hacker grubu, Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı'ndan elde ettiği belgeleri "nethunte3r" adresindeki Telegram kanalında yayınladı.  Savaş silahları ve askeri teçhizat parçalarının imalatına yönelik bazı planlar, hatta Demir Kubbe savunma sistemi ile ilgili belgeler de dahil olmak üzere bu bakanlığın gizli belgelerini ele geçirdiğini bildirdi.

Siyonist rejimin Savaş Bakanlığı'nı hackledikten sonra "Net Hunter" hack grubu, İsrail rejiminin suç tarihini gelecek nesillerimize aktaracaklarını da duyurdu.

Bu grup Telegram paylaşımında. "İsrail rejimin soykırım suçu, 33 binden fazla masum insanın katledilmesi, 12 binden fazla çocuğun katledilmesi, 9 binden fazla çaresiz kadının katledilmesi, 98 sağlık ocağına saldırı, bir milyon sekiz yüz binden fazla insanın yerinden edilmesi, savunmasız kadınlara İsrail rejimi güçlerinin cinsel tacizde bulunması ve yiyecek tedarikinin engellenmesi, hepsi İsrail'in başarısızlığına işaret ediyor ve aynı zamanda bu  gelecek nesillere İsrail'in gerçek yüzünü de gösteriyor." ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın devamında" İsrail Savaş Bakanlığı'nın (Rejim) web sitesini hacklemek ve belgelerinin bir kısmını yayınlamak bu suçlardan bazılarına yanıttır ve bu suçları, İsrail'in müttefiklerini ve suç ortaklarını (rejimini) dünyaya açıkça tanıtıyoruz. Bu belgeler İsrail'in müttefiklerinin desteği olmadan güçsüz kalacağını kanıtlıyor ve İsrail'e askeri destek sağlayan damarlar kesilene kadar onların suçları sona ermeyecek." denildi.

Tags: 


Yeni yorum ekle