İmam Hamenei: Allah'ın İzniyle Gazze Halkının Nihai Zaferini Göreceksiniz

Per, 28/03/2024 - 22:22

İslam İnkılabı Rehberi Seyyid Ali Hamenei, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Welayet News  - İslam Devrimi Lideri İmam Hamanei, İslami Cihad heyetiyle yaptığı görüşmede, direniş güçlerini ve Gazze halkını, şu ana kadar sahanın galibi olarak nitelendirdi. İslam İnkılabı Rehberi, “Gazze ve Filistin halkının onurunun ve duruşunun yüceliğinin ve Siyonist rejimin bu altı aylık savaştaki başarısızlıklarının ilahi bir olay” olduğunu vurguladı.

İslam Devrimi Lideri, Siyonist İsrail’in Gazze’de işlediği sivil katliamlara ilişkin, “Dünyadaki zalim güçlerin desteğini alan Siyonist Rejim tüm askeri gücüyle kadınları ve çocukları katlediyor. Bu, rejimin direniş güçleriyle baş etme ve onları yenme gücüne sahip olmadığını gösterdi.” değerlendirmesinde bulundu.

Ayetullah Hamanei, Filistin İslami Cihad heyetine hitaben, “Allah'ın izniyle, Gazze halkının nihai zaferini göreceksiniz.” dedi.

Görüşmede İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad en-Nehhale, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin meselesine verdiği desteği takdir ederek, şehit General Süleymani'nin anısını onurlandırdı ve şunları söyledi: “Bugün Gazze'de yaşananlar aslında Kerbela olayının tekrarıdır. Tüm zorluklara ve komplolara rağmen Gazze halkı eşsiz duruşuyla ve direniş güçleriyle birlikte ABD'nin, Siyonist rejimin ve destekçilerinin planını boşa çıkarmayı başarmıştır.”

İslami Cihad lideri, Direniş güçleri, özellikle Hamas ve İslami Cihad arasındaki tam koordinasyonu vurgulayarak, “Gazze halkı ve direniş güçleri nihai zafere kadar sebat etmeye kararlı ve Allah’ın lütfu ile nihai zafere çok uzak olmayan bir gelecekte ulaşılacak.” dedi./ kudusgunu



Yeni yorum ekle