Lübnan Hizbullah Hareketi'nin Siyonist orduya peş peşe darbeleri

Cu, 22/03/2024 - 09:09

Lübnan Hizbullah Hareketi mücahitleri, Salı günü Siyonist orduya yönelik üst üste 5 operasyonda düşmanın mevzi ve üslerini roket ve havanlarla hedef aldı.

Welayet News  - Lübnan İslami Direnişi (Hizbullah), Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nin savunmasız halkına karşı işlediği sürekli suçlara ve ayrıca İsrail'in Lübnan'ın Güneyine  sürekli saldırılara yanıt olarak Siyonist orduya karşı peş peşe operasyonlar düzenlediğini duyurdu.

Bu direniş hareketi yaptığı açıklamada şunları da duyurdu: "Mücahitlerimiz el-Taihat tepkesindeki Siyonist rejimin lojistik askeri aracını ve içinde bulunan bir grup askeri güdümlü füzeyle hedef aldı, roketler doğrudan hedefi vurdu. çok sayıda asker öldürüldü, birçok Siyonist askeri de yaralandı."

Bir başka açıklamaya göre İslami direniş mücahitleri , Branit askeri üssünün güneyindeki Siyonist ordu birliğini de füzelerle hedef aldı. Bu füzeler hedefi tam isabetle vurarak düşmanın can kaybına uğramasına neden oldu.

Siyonist ordusunun işgali altındaki Kafr Shoba tepeleri ve  işgal altındaki Şeba tarlalarındaki mevzileri de roketlerle hedef alındı.

Lübnan İslami Direnişi de bir başka açıklamasında şöyle duyurdu: " Siyonist askerlerin Malikiye üssündeki mevzilerini füzelerle hedef aldık."

Diğer bir operasyonda Hizbullah mücahitleri, Barke Risha askeri mevzisi ve çevresindeki düşman askeri mevzilerini roketlerle hedef aldı ve roketler doğrudan hedefi vurdu.
Bu arada Siyonist ordu, Lübnan'ın güneyinde Rab-Thalahin kasabası, Al-Naqourah ve Mis al-Jabal kasabaları da dahil olmak üzere bölgeleri bir kez daha bombaladı.



Yeni yorum ekle