Binlerce Yemenli Gazze’ye Destek İçin Yürüdü

Cu, 08/03/2024 - 11:43

Binlerce Yemenli, Gazze ve Filistin direnişine destek için Saada şehrinde sokaklara çıkarak, Yemen güçlerinin Amerikan ve İngiliz savaş gemilerine yönelik operasyonlarına destek verdi.

Welayet News  - Bu yürüyüş "Gazze'ye destek için saldırılarımızı arttırıyoruz" sloganıyla düzenlendi.

Yürüyüşe katılanlar yaptıkları açıklamada, savaş bitene ve kuşatma kaldırılana kadar Yemen halkının Gazze'ye destek faaliyetlerinin mübarek Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurguladılar.

Yürüyüşe katılanlar yaptıkları açıklamada şu ifadelerde bulundu: ‘Ramazan cihat ayıdır. Filistin milletini ve onları desteklemek amacıyla, Yemen'den Lübnan'a ve Irak'a kadar tüm cephelerde Siyonist düşmana yönelik özel operasyonların artmasını takdir ediyoruz.’

Yürüyüşe katılanlar, ABD'nin ve Siyonist düşmanın insani yardım kullanarak Filistin ulusunu yok etme planları konusunda uyarıda bulundu ve Siyonist rejimin ve ABD'nin Filistin halkına karşı işlediği vahşice suçlara karşı bazı devlet başkanlarının insani duruşlarını takdir etti.

Yürüyüşe katılanlar aynı zamanda Gazze'ye destek amacıyla Yemen silahlı kuvvetlerinin İsrail gemilerine ve Amerikan ve İngiliz savaş gemilerine yönelik operasyonlarına destek verdi.

Saada’da yürüyüşe katılanların yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Amerikan ve İsrail malları ile onlara bağlı şirketlere karşı topyekün boykot silahını kullanmak istiyoruz.’



Yeni yorum ekle