Hamas: Direniş Düşmanın Komplosunu Kırmayı Başardı

Pt, 04/03/2024 - 12:08

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın üst düzey yöneticilerinden Usame Hamdan Gazze savaşına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Welayet News  - Hamas Lideri Usame Hamdan şunları söyledi: ‘Halkımız İsrail'in Gazze'ye yönelik 150 gündür devam eden saldırganlığını sarsılmaz bir irade ve kararlılıkla karşılamıştır.

Aksa Tufanı operasyonu, işgalcinin Filistin meselesini tasfiye etmeye, Amerika’nın ise bölgeyi kendi çıkarları doğrultusunda yeniden şekillendirmeye hazırlandığı bir dönemde meydana geldi. 

Direniş, Filistin meselesinin bir kurtuluş meselesi olduğunu yeniden hatırlatmayı başardı ve çözüm sürecindeki aksaklıkları ortaya çıkardı.  Gazze’nin etrafındaki ülkeleri, başta kuzey bölgeleri olmak üzere Gazze Şeridi’ni aç bırakmaya yönelik komployu kırmaya çağırıyoruz.

İşgalci İsrail rejimi dünyanın en aşağılık ordularından biridir Gazzeli direniş erleri karşısında güçsüzdür.  Ramazan ayında da düşmana karşı mücadelemizi sürdüreceğiz, millet olarak Aksa Tufanı operasyonuna katkı sağlamak görevimizdir.



Yeni yorum ekle