Siyonist Rejimin Katliamında 143. Gün; Yardım Tırı Bekleyen Sivilleri Hedef Aldı

Pt, 26/02/2024 - 06:24

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, Gazze Şeridi'ni kuzeyden güneye bağlayan sahildeki Reşid Caddesi üzerinde, Nablusi Kavşağı ile 10. Cadde arasındaki noktada insani yardım tırlarını bekleyen on binlerce Filistinli Siyonist İsrail güçlerince hedef alındı.

Welayet News  - Siyonist İsrail ordusunun İHA'larla ateş açması ve obüslerle bombalaması neticesinde açlık ve susuzluğun yaşandığı Gazze'de, güneyden gelen yardımları bekleyen Filistinlilerden en az 10'u şehit edildi, 15'i de yaralandı.

Öte yandan Siyonist İsrail savaş uçakları Gazze kentinin güneydoğusundaki Zeytun Mahallesinde "ez-Zered" ailesine ait 3 katlı bir evi bombaladı.

Siyonist İsrail güçlerinin bombardımanında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 15 Filistinli şehit oldu, onlarcası da yaralandı.

İşgalci İsrail ordusunun, hiçbir uyarıda bulunmadan binayı bombalayarak yerle bir ettiği ve tüm aile bireylerinin evde bulunması nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Gazze'nin Zeytun Mahallesi'ne Siyonist İsrail ordusunun obüslerle saldırılarını sürdürmesi nedeniyle sağlık ekiplerinin tüm şehit ve yaralılara ulaşamadığı ve işgalci İsrail ordusuna ait insansız hava araçlarının bölgede hareket eden her şeye ateş açtığı bilgisi verildi.

Zeytun Mahallesi'ndeki çok sayıda evin Siyonist İsrail savaş uçakları tarafından hedef alındığı, şehit ve yaralılar bulunmasına rağmen sağlık ekiplerinin hatta bölgedeki sivillerin bile şehit ve yaralılara ulaşamadığı vurgulandı.



Yeni yorum ekle