Siyonist Rejim ezan seslerini susturmayı hedefliyor

Ct, 24/02/2024 - 08:39

Gazze Şeridi'nin güneyinde yüz binlerce sivilin sığındığı Refah kentini bombalamaya devam eden Siyonist Rejim ordusu, cami ve kiliseleri hedef alarak bölgedeki ezan ve çan seslerini susturmayı hedefliyor.

Welayet News  - Siyonist Rejim savaş uçaklarının son hedefi Refah'ın orta kesimindeki Şabura Mülteci Kampının en büyük camisi olan Faruk Camii oldu.

Savaş uçaklarının dün gerçekleştirdiği saldırıda yerle bir olan Faruk Camii'nden geriye büyük bir moloz yığını kaldı.

Saldırının ardından meydana gelen patlamanın sebep olduğu şiddetli sarsıntı nedeniyle uyandıklarını belirten Filistinli Ebu Muhammed Sencer, yaşadığı şok anlarını anlattı.

"Saldırı anı deprem gibiydi"

Filistinli yaşlı adam, hava saldırısında Şabura Mülteci Kampındaki Faruk Camii'nin yanı sıra çevredeki onlarca evin yıkıldığını belirtti.

Bölgede deprem olmuş gibi büyük bir yıkımın yaşandığını belirten Sencer, "Saldırı anı sanki deprem gibiydi. İsrail'in tüm camileri hedef alarak ayakta kalan sağlam bir cami bırakmadı." diye konuştu.

Sencer, Siyonist rejim ordusunun bombaladığı kamp ve caminin çevresinde yaşayanların büyük bölümünün yaşlılar, kadınlar ve çocuklardan oluştuğunu vurguladı.

 



Yeni yorum ekle