Ebu Ubeyde: Aksa Tufanı Dünyanın Çehresini Değiştirecek

Cu, 16/02/2024 - 23:48

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, işgalci Siyonist İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında esirleri kasten öldürdüğünü açıkladı.

Welayet News  - İsrailli esirler arasındaki kayıplar gerçekten arttı" açıklaması yapan Ebu Ubeyde, "İsrail güçlerinin İsrailli esirleri kasten öldürdüğünü ve yaraladığını" ifade etti.

İşte Ebu Ubeyde’nin son konuşması:

"- Dünyanın çehresini değiştiren ve değiştirecek, işgalin sonunu işaret edecek olan Aksa Tufanı'nın başlamasının üzerinden 133 gün geçti.

-Aksa Tufanı, modern tarihin en eski işgali için sonun başlangıcını temsil ediyor ve ümmetimizin tarihinde bir dönüm noktası olacak

- En kutsal hedef olan Resulullah'ın İsra mucizesinin gerçekleştiği mekanı kurtarmak gayesiyle başlayan Aksa Tufanı Harekatı; Allah’ın yardımıyla durmayacak, zulmü ve düşmanları Mescid-i Aksa’dan ve Resulullah’ın İsra-Miraç mucizesinin gerçekleştiği topraklardan söküp atana kadar devam edecektir.

-Mücahitlerimiz, daha önce İsrail’in yaşamadığı kadar kayıplar yaşatıyor, askerlerinin beklemediği yerden avlanıyor. Mücahitlerimiz İsrail’in askeri araçlarını havaya uçurmaya devam ediyorlar.

- Görüntülerini yayınladığımız operasyonlarımızın bir kısmı yayınlamadıklarımız ise ondan kat ve kat fazladır.

- Binlerce mücahidimiz farklı yerlerde sırasını bekliyor ve İsrail askerlerini ezmek için sabırsızlanıyor.

- İsrail hükümetinin söyledikleri her şey yalan ve asılsızdır, söylediği ve bilgisini verdiği her konu sadece kendi halkını kandırmak içindir.

- Ey halkım, Allah, bu topraklarda bu düşmana karşı durup savaşmayı bize nasip etti. Bizler bu topraklarda cihat içindeyiz. Allah bizi imtihan ediyor ve sabrederek bu imtihanı yakında geçeceğiz.

-Halkımızın çıkarlarını gerçekleştirmek için aylardır esirleri korumaya ve onlarla ilgilenmeye çalıştık ve hala da bunun için çabalıyoruz

-Direniş tarafından tutulan esirlerin maruz kaldığı tehlikeler konusunda düşmanı onlarca kez uyardık, ancak düşman liderliği bunu görmezden geldi

-Düşman esirleri zor şartlarda yaşıyor, yaşam mücadelesi veriyor, biz de onların canlarını korumaya çalışıyoruz

- İşgal ordusu kendi esirlerini ve askerlerini bilerek ve isteyerek öldürüyor.

-Düşman esirleri için zaman çok çabuk tükeniyor

-Biz halk ve direniş olarak, kurtuluş ve yakın zafere kadar bu topraklardayız

-Düşman liderlerinin katliam ve suçlarıyla ulaşmaya çalıştıkları siyasi hedefler, onları büyük bir düşüşe ve rezalete sürükleyecektir.



Yeni yorum ekle