“Eğer Düşman Gemilerimizi Vurursa Misliyle Hatta Fazlasıyla Karşılık Veririz”

Sa, 13/02/2024 - 16:04

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, “Devrim Muhafızları ve Gönüllü güçler, düşmanın girebileceği her yolu kapatmıştır.Eğer gemi savaşları olursa ve onlar bizim gemilerimize saldırırlarsa, biz de mutlaka onlarla aynı sayıda, hatta daha fazla sayıda saldıracağız” dedi.

Welayet News  - Bugün İmam Hüseyin’in (a.s) kutlu veladeti münasebetiyle Devrim Muhafızları komutanları ve üst düzey yetkilileri bir araya geldi.

İran Devrim Muhafızları komutanı bu merasimde yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Allah’a şükürler olsun 45 yıl geçmesine rağmen bu millet tarihin zor ve tekrarı olmayan iniş çıkışlarından, karmaşık ve büyük fitnelerinden, korkunç medya fırtınasından ve psikolojik operasyonlardan, istihbarat savaşlarından, askeri korkutmalardan, terörden, suikastlardan, yaptırımlardan ve kültürel işgallerden kurtulmuştur. Aziz İran milleti, 22 Behmen (11 Şubat) yürüyüşündeki coşkulu, otoriter ve bitirici varlığıyla sistemin iftiharına bir yenisini daha eklemiştir.

Belki de dünya, zorlu dalgalanmaların ardından halkın 22 Behmen’de meydana inmeyeceğini düşünüyordu.  Bu 22 Behmen sadece 22 Behmen 1357’yi (11 Şubat 1979)  anmak için değildir. Aksine yeni bir başlangıç ​​noktasıdır. Her 22 Behmen yeni bir başlangıç ​​noktası, yeni bir ihtişam ve İslam İnkılabı için parlayan yeni bir ışıktır ve herkese bu rejimin istikrarını ve sağlamlığını göstermektedir.’

Hüseyin Selami konuşmasının devamında Devrim Muhafızlarının gücüne değinerek şunları söyledi: ‘Devrim Muhafızları ve Gönüllü güçler, düşmanın girebileceği her yolu kapattı. Bugün öyle bir orduya sahibiz ki, Allah’ın yardımıyla savaş alanında kazanacağımızdan eminiz. Eğer bu bir siber savaşı olursa düşmanı yeneriz çünkü bu konuda tecrübemiz var. Eğer bu bir gemi savaşı olursa ve onlar bizim gemilerimize saldırırlarsa, biz de mutlaka onlarla aynı sayıda, hatta daha fazla sayıda saldıracağız. Eğer savaş İran dışına yayılırsa Devrim Muhafızları dışarıda da güç inşa etme gücüne sahiptir. Eğer düşman bizim için 2023’teki gibi küresel bir fitne düşünüyorsa, o fitnenin ortasında onu yeneriz. Eğer düşman bize yoksulluğu dayatmak istiyorsa, yoksunluktan çıkıp düşmanın elini kolunu bağlarız.’



Yeni yorum ekle