Aksa Tufanı'nın 127.Günü

Ct, 10/02/2024 - 09:33

Siyonist rejimin Aksa Tufanı operasyonunun 127'nci gününde Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentindeki alanları bombalaması sonucu 18 kişi şehit oldu. 

Welayet News  - Siyonistlerin Refah'ın merkezi ve kuzeyinde bir eve düzenlediği bombardımanda 18 kişi şehit oldu, onlarca kişi de yaralandı. Saldırı, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah'ın el-Cenine ve el-Nasr adlı iki mahallesinde gerçekleşti.
Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Nuseyrat kampı da Siyonistler tarafından hedef alındı.
Bazı haberlerde Siyonist rejimin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrine kara saldırısı yapma ihtimalinin olduğu belirtiliyor.
Siyonist gazete Yedioth Ahronoth, Refah operasyonu hazırlıklarının haftalar önce başladığını ve ordunun mültecilerin tahliyesini de içeren bir plan üzerinde anlaşmaya vardığını iddia etti.

Siyonist rejimin Merkava tankı direnişçiler tarafından güdümlü füzeyle hedef alındı

Lübnan İslami Direnişi, İsrail ordusunun işgal altındaki Filistin ile Lübnan sınırındaki "El-Bağdadi" merkezinde bulunan Siyonist rejime ait Merkava tankını güdümlü füzeyle hedef aldı.

Suriye Savunma Bakanlığı: Siyonist rejim Şam'ın banliyölerindeki hedeflere saldırı düzenledi

Suriye Savunma Bakanlığı şu açıklamayı yaptı: "Cumartesi sabahı saat 01.05 sıralarında İsrail, Suriye'nin işgal altındaki Golan tarafından Şam'ın banliyölerindeki bazı yerleri hedef aldı. Hava savunma sisteminin saldırgan füzelere karşılık verdiğini ve bir kısmını düşürdüğünü söyledi."
Açıklamada bu ihlalin bazı maddi zararlara yol açtığı belirtiliyor.

"Nasır" hastanesi çevresinde çatışmalar ve İsrail topçu saldırıları

Haber kaynakları, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus'un batısındaki Nasır Tıp Kompleksi çevresinde Siyonist rejimin çatışma ve topçu saldırıları yaşadığını bildirdi.
El Cezire, Nasır Hastanesi'nin girişi önünde Siyonist rejimin keskin nişancıları tarafından bir kadının öldürüldüğünü bildirdi.



Yeni yorum ekle