Trump: Biden ABD'yi Kan Gölüne Sürüklüyor

Çar, 31/01/2024 - 13:01

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Biden'ın ABD'nin başkomutanı olmaya uygun olmadığını ve mevcut başkanın ülkeyi daha da kötüleşecek bir ‘kan gölüne’ sürüklediğini söyledi.

Welayet News  - Sputnik’in haberine göre Mevcut ABD Başkanı’nın dış politikadaki zayıflıklarına dikkat çeken Trump, “Joe Biden ülkemizi doğrudan 3. Dünya Savaşına götürüyor, yarattığı kan gölü daha da kötüleşecek. Joe Biden'ın başkomutan olmaya uygun olmadığı hiç bu kadar açık olmamıştı” ifadelerini kullandı.

Joe Biden’ı “zayıf, beceriksiz ve yozlaşmış” olarak nitelendiren Donald Trump, ABD askerlerini 2021'de Afganistan'dan çekme kararı da dahil olmak üzere Biden’ın tüm eylemlerinin Washington'un düşmanlarını cesaretlendirdiğini, aynı zamanda kaos ve terörizmi özgürleştirdiğini iddia etti.

Trump, Biden’ın süregelen beceriksiz politikalarının Ürdün- Suriye sınırındaki ABD üssüne yapılan son saldırı ile sonuçlandığını hatırlatarak, “Güvenliğimiz ve hayatta kalmamız için Amerikan halkı sahtekar Joe Biden'ı ve onun tüm başarısız yönetimini kovmalıdır. Aksi takdirde mevcut yönetim daha fazla ‘değerli hayatları’ yok edecektir” dedi.

Trump, daha önce ABD güçlerine yönelik İHA saldırısına ilişkin "Birleşik Devletler'e yapılan bu yüzsüz saldırı Joe Biden'ın güçsüzlüğü ve teslimiyetinin korkunç ve trajik sonuçlarından sadece bir diğeri" yorumunda bulunarak "Ben başkan olsaydım, bu saldırı gerçekleşmezdi" demişti.



Yeni yorum ekle