Ebu Ubeyde: 53 Siyonist Askeri Etkisiz Hale Getirdik

Cu, 26/01/2024 - 08:44

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının sözcüsü Ebu Ubeyde'nin Telegram hesabından yazılı bir açıklama geldi.

Welayet News  - Son bir hafta içerisinde işgalci İsrail ordusuna Gazze'de ağır darbe vurduklarını belirten Ebu Ubeyde 53 İsrail askerini öldürdüklerini duyurdu.

Ebu Ubeyde'nin açıklamaları şöyle:

"Geçtiğimiz hafta Kassam mücahitleri, 68 Siyonist askeri aracı tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı.

Mücahitlerimiz, 57 farklı operasyonda 53 Siyonist askeri sıfır mesafeden etkisiz hale getirdiğini, 9 Siyonist askeri keskin nişancılarımızla öldürdüklerini ve onlarca ölü veya yaralı bıraktıklarını doğruladı.

Mücahitlerimiz, işgalci Siyonist güçleri füzeler, tahkimat önleyici bombalar, makineli tüfeklerle hedef aldı, işgalci askerlerin saklandığı 4 evi havaya uçurdu, 2 tünelin girişini ve bir mayın tarlasını düşman askerlerine karşı bombaladı.

Mücahitlerimiz 2 SkyLark tipi keşif uçağını düşürdü ve 2’si intihar uçağı olmak üzere 8 insansız hava aracını ele geçirdi.

Havan topları ve kısa menzilli füzelerle savaşın tüm cephelerindeki asker topluluğunu vurdu ve işgalci İsrail ordusunun askeri mevkilerini farklı menzilli füzelerle bombardımana tuttu."



Yeni yorum ekle