Amerika'nın Saldırganlığını Asla Cevapsız Bırakmayacağız

Cu, 12/01/2024 - 07:15

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Bedrettin el-Husi, son gelişmeler hakkında açıklamada bulundu.

Welayet News  - Abdülmelik Bedrettin el-Husi; Onlarca yıldır Filistin halkına yönelik baskı devam ederken, Siyonistler tüm bu olayların 7 Ekim'e dayandığını ve Hamas'ı suçladığını göstermeye çalışıyor dedi.

Siyonist düşmanın Filistin halkına karşı suç işlemeye devam etmekte ısrar ettiğini ve Amerikalıların ateşkese yüzsüzce karşı çıktığını ve Siyonistlere bomba, cephane ve para sağladığını açıklayan Husi, Mısır halkından Amerikan ve İsrail mallarını boykot ederek ahlaki, İslami ve insani sorumluluklarını yerine getirmelerini, İslam milletinden de Filistinli kadın ve çocukların çağrılarına kulak vermelerini istedi. Kalbinin kapısını aç, onlarla vicdanınla ilgilen ve onlara karşı vazifelerini yerine getir.

Yemen Ensarullah lideri şunu vurguladı: Amerika'nın saldırganlığını asla cevapsız bırakmayacağız. Amerikan saldırganlığına tepkimiz, 24'ten fazla insansız hava aracının fırlatıldığı ve çok sayıda füzenin ateşlendiği son operasyon düzeyinde olmayacak; ama daha da büyüyecek.

Amerika ve İngiltere'nin, bu rejimin Gazze'deki suçlarını sürdürmek için İsrail gemilerini veya İsrail rejimiyle bağlantılı gemileri güvence altına alma tutumu, bizi Filistin'e karşı görevlerimizi yerine getirmekten asla alıkoymayacaktır.

Halkımız imkân ve kabiliyetleriyle, düşman hangi seviyede olursa olsun, hareket etmekten çekinmeyecektir. Amerikalılar, İngilizler ve İsrailliler Yahudi Siyonizm’inin dünyadaki kollarıdır. Bedeli ne olursa olsun İsrail’e gidecek olan ticari gemileri engellemeye devam edeceğiz.



Yeni yorum ekle