Usame Hamdan: Kasım Süleymani her alanda Filistin ve Kudüs davasının taşıyıcısıydı

Sa, 02/01/2024 - 17:31

Hamdan, General Şehit Süleymani'nin faaliyet gösterdiği her alanda Filistin ve Kudüs davasının taşıyıcısı olduğuna dikkat çekerek, Filistin'in kurtuluş mücadelesinde Hacı Kasım Süleymani'nin rolünü hiçbir gözün görmezden gelemeyeceğini vurguladı.

Welayet News  - Filistin Hamas hareketinin üst düzey liderlerinden Usame Hamdan, General Hacı Kasım Süleymani ile Ebu Mehdi El Mühendis ve yoldaşlarının şehadetinin dördüncü yıldönümü arifesinde yaptığı konuşmada; Şehit General Hacı Kasım Süleymani ve yoldaşlarının Filistin'in kurtuluş mücadelesindeki rolünü, eylemlerini ve etkisini hiçbir gözün görmezden gelemeyeceğini duyurdu.

Hacı Kasım Süleymani'nin çalıştığı her alanda Filistin ve Kudüs davasını taşıdığını sözlerine ekledi.

Usame Hamdan şöyle ifade etti: "Şehit Ebu Mehdi El Mühendis de aynı yoldaydı ve Filistin onun idealiydi. Şehit Mühendis'in şu meşhur sözü vardı: Yaptığımız her şey, Filistin'i Irak'tan daha az sevmediğimiz içindir."

Hamas lideri, Aksa Tufanı savaşındaki gelişmelerle ilgili olarak, Gazze'nin 7 Ekim'de tüm İslam milleti için bir zafer olduğunu söyledi ve yine de halkın istikrarının ve direnişinin istikrarının gölgesinde birçok zafere imza atıyor. Direniş yaklaşık 3 ay sonra siyasi ve saha düzeyindeki mücadeleyi yetenek ve zekayla yönetiyor.



Yeni yorum ekle