Yemen Ensarullah Hareketi’nden ABD ve İsrail’e hodri meydan!

Çar, 20/12/2023 - 18:13

Küresel terörün hamisi Amerika’nın Kızıldeniz hamlesine, Yemen Ensarullah Hareketi’nden cevap gecikmedi. Ensarullah lideri Seyyid Abdulmelik el Husi, "Gazze’ye olan desteğimiz artacaktır" dedi.

Welayet News  - ABD’nin Kızıldeniz’de konuşlanıp işgal rejimine destek girişimine karşın, Yemen Ensarullah lideri Seyyid Abdulmelik el Husi’den Amerika ve Siyonist rejime meydan okudu:

“Amerika ve İsrail bize karşı ne kadar güç toplarsa toplasın, ne kadar saldırı planı yaparsa yapsın, Filistinli kardeşlerimiz vr mücahitlerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Bedeli ne olursa olsun bütün gücümüzle, tüm varlığımızla Gazze’nin yanında olacağız. Bu bizim en büyük görevimizdir. Şimdiye kadar Amerika ve İsrail’in uşaklarıyla savaşma durumunda kaldık. Bizim ise istediğimiz Amerika ve İsrail’in kendisi ile savaşmaktır, bundan da hiç bir korkumuz yoktur.”

Ey Aziz kardeşimiz seyyidimiz Abdülmelik El Husi, Biz de yüce Allah'a Söz veriyoruz ki ne Yemen'i ne Gazze'yi ne Lübnan'ı ne de Batı Şeria'yı yalnız bırakacağız. Her zaman sizleri desteklemeye devam edeceğiz inşallah. Rabbimiz sizleri korusun.(Hürseda)



Yeni yorum ekle