Hamas Lideri: Direniş Ekseni Gazze’yi Akıllıca Desteklemektedir

Pt, 18/12/2023 - 15:31

Hamas hareketinin liderlerinden Usame Hamdan Pazar gecesi yaptığı açıklamada, direniş ekseninin Gazze'yi akıllıca desteklediğini açıkladı.

Welayet News  - Usame Hamdan şu ifadelerde bulundu: ‘Lübnan ve Irak'taki direnişin Gazze'ye destek vermedeki etkililik modeli akıllıcadır ve giderek yükselmekte ve artmaktadır. Direniş ekseni koordinelidir ve bu ittifak, bu savaş ve gelecekteki savaşlar için önemlidir.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'ın açıklamaları, İsrail ile Washington arasındaki ihtilafın içerikte değil, şekilde olduğunu gösteriyor. Çünkü ikisi de savaşın devam etmesi konusunda hemfikirdir.

Siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas liderlerine yurt dışında suikast düzenlemek istediğini açıklıyor ve Netanyahu, hiçbir suç ve cinayetin cezasız kalmayacağını bilmelidir.

Netanyahu istese de Amerikalılar savaşın genişlemesini istemiyor.

İşlediğimiz en büyük günah işgalcilerle anlaşma imzalamaktı, bunun yerine işgalcilere karşı direnmek için birlik olmalıyız.

Şu anda İsrail sokaklarında esirlerin serbest bırakılmaması ve bu esirlerden 3’ünün bu rejimin askerlerinin kurşunlarıyla öldürülmesi nedeniyle öfke dalgası yaşanıyor.

Filistin direnişi aylarca direnebilir. Tavrımız ve duruşumuz kesindir ve saldırı ve savaş durmadan müzakereden bahsedilemez.’



Yeni yorum ekle