Hamas: Gazze'de çok sayıda Siyonist askeri etkisiz hale getirdik

Pa, 10/12/2023 - 13:46

Hamas yöneticilerinden Muhammed Nizal, ''Geçtiğimiz 9 gün boyunca direniş güçleri yüzlerce Siyonist asker ve subayı etkisiz hale getirmeyi başardı.'' dedi.

Welayet News  - Hamas yöneticilerinden Muhammed Nizal, Gazze'de geçici ateşkes sonrası yaşanan gelişmelere dair bilgi verdi.

Nizal, ''Geçtiğimiz 9 gün boyunca direniş güçleri yüzlerce Siyonist asker ve subayı etkisiz hale getirmeyi başardı.'' dedi.

El Cezire televizyonuna konuşan Muhammed Nizal, rejim yetkililerinin kendi güçlerinden bu kadar kayıp beklemediğini söyledi.

Gazze'de tam bir ateşkes sağlanana kadar düşmanla müzakere yapılmayacağını aktaran Nizal, Siyonist esirlerin askeri güçle serbest bırakılmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Hamas yetkilisi, ''İsrail ordusu eserleri serbest bırakmak istemiyor; Çünkü işgalci rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu ateşkesten yana değil.'' ifadesini kullandı.

Muhammed Nizal ayrıca, ''ABD, İngiltere ve Almanya'ya göre mevcut durumda ateşkesin sağlanması 'hezimet' anlamına gelir. Bu yüzden Netanyahu savaşı ısrarla sürdürüyor.'' diye konuştu.



Yeni yorum ekle