Kassam Tugayları: İsrail’in Esir Kurtarma Girişimi Başarısız Oldu; Ölü ve Yaralılar Var

Ct, 09/12/2023 - 08:25

Siyonist İsrail ordusu, Gazze'de Hamas'ın elindeki esirlerin kurtarılması için gerçekleştirilen saldırıların başarısız olduğunu doğruladı ve bu esnada 2 askerin ağır yaralandığını açıkladı.

Welayet News  - Ordudan yapılan yazılı açıklamada, bu saldırılarda 2 askerin ağır yaralandığı ve söz konusu girişimde esirlerin kurtarılamadığı kaydedildi.

İşgalci İsrail ordusundan, konuya ilişkin yapılan açıklamayla eş zamanlı olarak Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları da "başarısız" kurtarma girişimine ilişkin video yayımladı.

Videonun başında, Siyonist İsrail güçlerinin başarısızlıkla sonuçlanan girişiminde, Sa’ar Baruch isimli İsrailli askerin öldüğü, onu kurtarmak için gelenlerin de öldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Kassam Tugayları sabah erken saatlerde, Siyonist İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nde kurtarma girişiminde bulunduğu bir İsrailli esir askerin çıkan çatışmada öldüğünü duyurmuştu.

Kassam Tugayları, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Mücahitlerimiz bu sabah Siyonist güçlerin esir bir askere ulaşma girişimini boşa çıkardı. Siyonist güçler, esir bir düşman askerini kurtarmak için ilerlemeye çalışırken tespit edildi ve çatışmaya girildi. Siyonist güçlerden ölen ve yaralananlar oldu." ifadelerine yer verilmişti.



Yeni yorum ekle