“Bugün Kim İsrail'e Yardım Ediyorsa 'Büyük İsrail'e Yardım Ediyor' Demektir”

Cu, 08/12/2023 - 09:20

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te Buyurun Başlıyoruz programında değerlendirmelerde bulundu.

Welayet News  - Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te Buyurun Başlıyoruz programında Siyonist İsrail'in Amerika Birleşik Devletleri ve işbirlikçi iktidarlar tarafından korunduğunu söyledi.

Siyonist İsrail'e yardım eden devletlerin Büyük İsrail Projesine hizmet ettiğini ifade eden Kurdaş, "Bugün kim İsrail'e yardım ediyorsa 'Büyük İsrail'e yardım ediyor' sonucu çıkar. Ve ABD Temcilciler Meclisinde antisemitizm ile ilgili bir karar almışsa yani Siyonizmi eleştirmeyi suç kabul ettiyse bu Büyük İsrail'i kurmak içindir. Türkiye ve diğer Müslüman ülkeler, İsrail ile normalleşirken aslında Büyük İsrail'e hizmet eden bir süreci başlatmışlardır. Bunlar birbirinden kopuk şeyler değil" dedi.

ABD'nin bölgedeki askeri varlığının sebebinin Büyük İsrail'in kurulması için olduğunu vurgulayan Kurdaş, şöyle devam etti:

"Bakınız geçenlerde Henry Kissinger öldü. Onunda bütün faaliyetleri de Büyük İsrail'in kurulması üzerinedir. O yüzden biz bunları basite indirgeyemeyiz. Çünkü İsrail, Büyük İsrail kurulsun diye kuruldu, 'biz Filistin topraklarında kalalım' diye kurulmadı. İsrail, Büyük İsrail olarak öngörülmüş ama önce İsrail olarak kendini kabul ettirip sonrasında da dünya Siyonizmi ile topyekun bir çalışmaya girildi. Arap Baharı niçindi, Irak'ın işgali niçindi, Suriye'nin karışması niçindi, bu coğrafyada gizli mezhep savaşları niçin yapılıyor? Hep Büyük İsrail'in kurulması için yaptırılıyor. Ya da coğrafyamızda Amerikan üsleri niçin var? Temsilciler Meclisi'nin aldığı karar için, Siyonizm için var. Amerikan üsleri burada Amerikan halkını korumak için değil. ABD, Ürdün'den, Kuveyt'ten, Türkiye'den okyanus ötesine fırlatılacak bir füze için veya kendi halkını korumak için yapmıyor. ABD bu eski kıtada ve coğrafyada, Asya'da, Avrupa'nın çeşitli yerlerindeki üsleri aslında Büyük İsrail için var."



Yeni yorum ekle