Siyonist Bakan: Hamas'ın Oyuncağı Haline Geldik

Per, 30/11/2023 - 14:12

Siyonist rejimin eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, "Hamas bütün sahalara hâkimdir ve bizi kendi oyuncağı haline getirdi." dedi.

Welayet News  - IRNA'nın haberine göre, Siyonist rejimin eski Savunma Bakanı ve İsrail Evimiz Partisi Lideri Avigdor Liberman, Siyonist haber sitesi Israel News'a verdiği röportajda Siyonist rejimin mevcut kabinesinin Filistin direnişine yönelik yaklaşımının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Liberman, "(Filistin tarafı) durumu kontrol ediyor ve bize hangi adımı atacağımızı dikte etmektedir. Biz hiçbir inisiyatif göstermiyoruz ve onların emrindeyiz. Kendimizi onların elinde bir oyuncak haline getirdik" dedi.

Siyonist rejimin iktidardaki kabinesinin işgal altındaki toprakların kuzeyindeki Lübnan Hizbullahı'yla baş edememesini ve Yemen Ensarullah Hareketinin Kızıldeniz'de rejimin gemilerine yönelik saldırılarına karşı çıkamaması "kabul edilemez" olarak nitelendiren Avigdor Liberman, "Kızıldeniz bizim için önemli bir deniz ticaret rotasıdır ve bu durumun devamı artık mümkün değildir" ifadesini kullandı.



Yeni yorum ekle