İsrail’e Darbe Üstüne Darbe; Hamas Lideri Yahya Sinvar, Bazı İsrailli Mahkûmlarla Bir Araya Geldi

Çar, 29/11/2023 - 15:25

Siyonist tutukluların Hamas tarafından serbest bırakılması Netanyahu için giderek büyük bir skandala dönüşüyor.

Welayet News  - Haaretz gazetesi bu konuyla ilgili bir haberinde, serbest bırakılan mahkûmlardan birinin şunları söylediğini aktardı: "Gazze'deki Hamas Lideri Yahya Sinvar, savaşın ilk günlerinde tünellerden birinde bazı İsrailli mahkûmlarla buluştu ve değişim sözleşmesi çerçevesinde iade edilecektir dedi."

Siyonist rejimin Kanal 13'ü, yakın zamanda serbest bırakılan Siyonist mahkûmlardan birinin, Sinvar'ın bizimle İbranice konuştuğunu ve sağlığımız konusunda güvence verdiğini söylediğini aktardı.

Bu Siyonist kadın, "Biz ve diğer bazı mahkûmlar tünellerden birindeyken bir şey hareket ediyordu, sonra bir kapı açıldı ve erdemli bir kişi yanımıza geldi. İbraniceye tam hâkimdi ve güzel konuşuyordu, ‘Ben Yahya Sinvar'ım, burada güvendesin ve zarar görmeyeceksin’ dedi." diye sözlerine ekledi.

Bu medya, serbest bırakılan İsrailli tutukluların Hamas'ın kendilerine nasıl davrandığına ilişkin sözlerinin, Hamas hareketini Yahudileri yok etmeye çalışan bir terör hareketi gibi göstermeye çalışan Netanyahu için ölümcül bir darbe olduğunu ve mahkumların anlattıklarının Siyonist rejimin itibarının zedelenmesine ve Filistin direnişinin hakikatinin ortaya çıkmasına neden olduğunu açıkladı.

Yahya Sinvar'ın Siyonist rejimin hapishanelerinde 20 yıldan fazla zaman geçirdiğini ve orada İbraniceyi akıcı bir şekilde konuştuğunu belirtmek gerekir./tesnim



Yeni yorum ekle