İslam ümmetinin izzeti ve onuru direnişle temin edilecektir

Sa, 24/07/2018 - 22:57

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, tefrikacı açıklamaları eleştirerek, sebat ve kararlılığın direniş eksenini başarılı kılan etken olduğunu belirtti.

Welayet News - Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, yaptığı açıklamada, Lübnan ve Suriye’de anlaşma ve ortak işbirliğine gidilmeden ekonominin gelişmeyeceğini vurguladı.

Şeyh Naim Kasım, bazıların Lübnan ve Suriye ilişkilerini kesme yönündeki çabalarını eleştirerek, Lüban – Suriye arasında karşılıklı anlaşma metinlerinin imzanlamasını önlemek isteyen tefrikacı sesin, ülkenin çıkarını sağlamak için kısılmasının daha iyi olacağını söyledi.

Lüban’ın Suriye’nin yok olmasını isteyen bir şer ekseninde yer alması için bir neden olmadığını diyen Şeyh Naim Kasım, “Neden bazıları  Amerika ve İsrail’in bölücü planının bir parçası olmamızı istiyorlar?” dedi.

Suriye’ye yönelik düşmanca açıklamaları anlamsız ve tamamen gerekçesiz açıklamalar olarak değerlendiren Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, birlik ve dayanışma içinde iki ülkenin çıkarlarının temin edilmesi gerektiğini ifade etti.

Fua – Keferya ve Lübnan’da şer eksenine karşı savaşan mücahitlerin bizi izzetli ve onurlu hayata kavuşturduğunu söyleyen Şeyh Naim Kasım,  sebat ve direnişin İslam ümmettini zafere taşıyan anahtar olduğunu vurguladı.

Şeyh Naim Kasım, son olarak, “Direniş ekseninin en son Suriye’deki zaferi ve Fua -Keferya ehalisinin yıllardan sonra kuşatma kıskacından çıkmaları gösterdi ki, eğer sebat edip direnirsek, Allah’ın izniyle zaferin kesinlikle bizim olacağını” sözlerine ekledi.                 

Welayet News



Yeni yorum ekle