Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Kaani’den Kassam Tugayları komutanına mesaj

Cu, 17/11/2023 - 10:06

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Kaani, Kassam Tugayları komutanına gönderdiği mesajda, Aksa Tufanı operasyonundan sonra Filistin’in ve bölgenin eskisi gibi olmayacağını vurguladı.

Welayet News - İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Kassam Tugayları komutanı Muhammed Ed-Dayf’e gönderdiği bir mektupta, “Gaspçı Siyonist rejimin zayıflığını ve kırılganlığını açıkça ortaya koyan Aksa Tufanı adında büyük bir destan yarattınız ve bu rejimin örümcek ağından daha zayıf olduğunu gösterdiniz” dedi.

Filistin ve bölgenin Aksa Tufanı operasyonundan sonra eskisi gibi olmayacağını vurgulayan Tuğgeneral Kaani gönderdiği mektupta “Direnişin düşman birliklerine ve zırhlı araçlarına yönelik operasyonları, Gazze direnişinin yenilik yapma kabiliyetine sahip olduğunu kanıtladı” ifadesini kullandı.

Tuğgeneral Kaani Kassam Tugayları komutanı’na “Bu tarihi savaşta yanınızdayız” mesajını verdi.

Tuğgeneral Kaani’nin kaleme aldığı mektupta ayrıca şu ifadelere yer verildi:

“Kardeşleriniz direniş ekseninde sizlerle birlik olup, düşmanın Gazze ve Filistin'deki kirli hedeflerine  ulaşmasına izin vermeyecekler; Bizi birleştiren kardeşlik sözümüzün arkasındayız ve bu tarihi savaşta ne gerekiyorsa yapacağımıza size güven veririz”

20231117_100212.jpg



Yeni yorum ekle