Ensarullah: İsrail gemileri hedefimizdedir, buna Allah şâhittir

Sa, 14/11/2023 - 23:20

Yemen Silahlı Kuvvetler Sözcüsü Tuğgeneral Yahya Seri açıklamalarda bulundu: Operasyonlarımız, cesur Gazzeli kardeşlerimize yönelik İsrail saldırısı durana kadar durmayacaktır… Kızıl Deniz ve ulaştığımız heryerdeki İsrail gemileri hedefimizdir.”

Welayet News  - "Silahlı kuvvetlerimiz, Allah'ın yardımıyla, Filistin topraklarındaki düşman İsrail'e karşı farklı hedeflere balistik füzelerle desteklenen bir salvo başlattı. Bu hedefler arasında, Eylat bölgesindeki önemli hedefler de bulunmaktadır. Bu salvo, silahlı kuvvetlerimizin insansız hava araçlarıyla gerçekleştirdiği diğer bir askeri operasyondan sadece 24 saat sonra gerçekleşti.

Silahlı kuvvetler, düşman İsrail'e karşı yürütülen askeri operasyonlarının bir parçası olarak, Kızıldeniz'deki herhangi bir İsrail gemisi ile ilgili uygun önlemleri almak için harekete geçmeye başladığını doğruluyor.

Bu bildiride belirtilen yönergeler doğrultusunda, silahlı kuvvetler, Kızıldeniz'de veya elimizin ulaştığı herhangi bir yerde, herhangi bir İsrail gemisini hedef almaktan çekinmeyecektir. Bu açıklamanın yapılmasından itibaren Allah şahittir.

Yemen Silahlı Kuvvetleri'nin düşman İsrail'e karşı gerçekleştirdiği operasyonlar, cesur Gazzeli kardeşlerimize yönelik İsrail saldırısı durana kadar durmayacaktır."

(Yemen Silahlı Kuvvetler, 14 Kasım 2023, 23:20)



Yeni yorum ekle