Hamas: Haniye, İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei İle Görüştü

Pa, 05/11/2023 - 01:46

Hamas hareketinin liderlerinden ve bu hareketin Beyrut'taki temsilcisi Usame Hamdan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin birkaç gün önce Tahran'a giderek İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei ile görüştüğünü söyledi.

Welayet News  - Hamadan, Direniş cephesindeki kardeşlerimizin halk hareketimizin, milletimizin ve direnişimizin yanında durmalarından iftihar ediyoruz. Lübnan’daki İslami Direnişin, Irak İslami Direnişinin ve Yemen Direnişinin desteklerinden iftihar duyuyor ve onlara selam gönderiyoruz açıklamasında bulundu.

Usame Hamdan, Arapların resmi pozisyonlarının zayıf olduğunu ve Gazze'deki katliam düzeyinde olmadığını vurguladı.

El Mayadin'e göre Hamas'ın önde gelen üyesi şöyle devam etti: Milletimizin karşı karşıya olduğu durumu engellemeye çalışması için Amerika üzerinde baskı istiyoruz. Gazze'de basına yönelik saldırılar sistematik ve planlı olup doğrudan gazeteciler hedef alınmaktadır.

Hamdan; Gazze Şeridi'nde milletimize yönelik saldırıyı kınamak için sokağa çıkan halkı ve özgür grupları selamlıyoruz. Protestolarına devam etmelerini ve işgal rejimini destekleyen taraflara karşı yaptırım yoluna gitmelerini istiyoruz dedi.



Yeni yorum ekle