Yemen: Dünkü Sloganımız İsrail'e Ölümdü, Bugün İHA ve Füzelerle Düşmanı Hedef Alıyoruz

Cu, 03/11/2023 - 23:01

Yemen Enformasyon Bakanı Zeyfullah el-Şami, el-Alem haber merkezine verdiği demeçte, Yemen'in değişmez stratejisinin Filistin'deki kardeşlerine, gaspçı işgalcileri sınır dışı edene kadar yardım etmek olduğunu belirtti.

Welayet News  - Yemen Enformasyon Bakanı Zeyfullah el-Şami, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Geçmişte İsrail'e ölüm sloganı atıyorduk. Ama bugün insansız hava araçları ve füzelerle Filistin'in derinliklerindeki düşman mevzilerini yerle bir ediyoruz."

Zeyfullah el-Şami, açıklamasına şunları ekledi: "Operasyonlarımız belirlenen mevzileri hedef alarak devam edecek ve karşılık verme düzeyini liderimiz belirleyecek."

Yemenli bakan, "Kökümüz Kur'an-ı Kerim'in tabiatıdır, sınırlarımız ise İslam'ın sınırlarıdır. Bize olan ihlallere rağmen Filistin halkının yanında olacağız. Bizler, Allah'ın ve Allah'ın dininin düşmanlarıyla savaşıyoruz ve Filistin'deki mazlumlara yardım etmeden yaşamanın hiçbir anlamı yoktur." dedi.

Daha önce Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü Yahya es-Seri, İsrail'deki bazı noktaların hedef alındığını resmen açıklamış, böylece Yemen'in de Aksa Tufanı operasyonuna ve Siyonist rejime karşı girişilen mücadeleye resmen katıldığını duyurmuştu.



Yeni yorum ekle