Çalışkan: Filistin'i Bombalayan Pilotlar Konya'da Eğitildi

Çar, 01/11/2023 - 16:38

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan Meclis'te yaptığı konuşmada, "Filistin'i bombalayan pilotlar Konya'da eğitildi, o uçakları yakıtı İskenderun'dan gidiyor. O katil askerlerin besini Alanya'dan gidiyor. Tweet atarak slogan atarak mı devam edeceksiniz" dedi.

Welayet News  - 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulu görüşmelerinde Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan Filistin İsrail çatışmalarına değinerek, "Filistin'i bombalayan pilotlar Konya'da eğitildi, o uçakları yakıtı İskenderun'dan gidiyor. O katil askerlerin besini Alanya'dan gidiyor." dedi.

Mecslis'ten yükselen tepki seslerine rağmen konuşmasına devam eden Çalışkan şunları söyledi:

"Her türlü gemi ile ticari alışveriş devam ediyor. Zaten 20 milyar dolara çıkmış olan ticaret hacmimizde de 1. sırada demir çelik mamullerinin yer alması manidar. Söylemeye dilim varmıyor ama belki o katillerin elindeki silah bile bir şekilde desteğinizle gidiyor.

Üzülmeyin arkadaşlar gereğini yapı. Başkaldırın. Tweet atarak slogan atarak mı devam edeceksiniz? Yoksa Filistin'e sahip çıkmayı da 2053 2071 içine mi bırakacaksınız.

Ukrayna'ya İHA gönderirken, Azerbaycan'a SİHA gönderirken, Filistin'e dua göndermeyle mi yetineceksiniz."/odatv



Yeni yorum ekle