Türkiye'de "Siyonist Medya" ve "Sarıklı-Cübbeli" ortaklığı

Pt, 30/10/2023 - 13:48

Siyonistlerin her canı yandığında Türkiye'de en çok "çığırtkanlık" yapan "Siyonist Medya" ve taraftarlarını hiç bir zaman yanlız bırakmayan "sarıklı-cübbeli" ortakları yine üzerine düşeni yapmış: "Mezhebçilik ve Irkçılık" iğrençliği ile efendilerine selam çakmış.

Welayet News  - Türkiye'deki "Siyonist Medya" ve ortakları "Sarıklı-Cübbeli zevat" vazife gereği ihtiyaç duydukları bir isim olan, Hizbullah'a ve İran İslam İnkılabına düşmanlığı ile tanınan ve kendi ülkesi Lübnan'da ciddiye dahi alınmayan Tufeyli'nin "görüşlerini" manşete çeken Türkiye Gazetesi ve Tufeyli'nin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan ortakları "Sarıklı-Cübbeli" zevat, yularını tutan ellere yine selam çakmış.

Türkiye'de ABD, NATO, Siyonistlerin çıkarlarını önceleyerek İslami oluşum, çevre ve şahısları hedef alan, İslam İnkılabı ve İslami Direnişe kin bileyen, ümmetin izzetli evlatlarına iftiralarda bulunan bu zavallı güruh "Türkiye Gazetesi" ve ortakları "Sarıklı-Cübbeli" zevatın düştükleri durum, tıpkı başvurdukları Tufeyli gibi, zavallılık ve zillet çukurunda debelenmekten başka bir şey değildir.

"Türkiye Gazetesi" ve ortakları "Sarıklı-Cübbeli" zevata cevap yine sosyal medyadan (Lübnan'ı iyi bilen) gelmiş:

" Bizim İslamcılar-muhafazakârlar da İsrail gibi balatayı sıyırmak üzere. Sıkıştıkça S. Tufeyli'yi keşfedip onun üzerinden Hizbullah'a vurmaya çalışıyor.

Arkadaşlar rahatlayın, çocukça şeylere gerek kalmadı artık. Reis daha dün İsrail'e öldürücü darbeyi vurdu, resmi miting yaptı!

Devletin ilan edilmemiş tekfirci başmüftüsü de topa girmiş.

Bu konjonktürde Filistin davası tüccarlarının palavrası ortaya çıktıkça İsrail'in karşısındaki en büyük askeri güce vuruyorlar.

Hizbullah'a vurun da, önce İsrail'e ilettiğiniz yakıtı durdursanız." (Hürseda Haber)



Yeni yorum ekle