General Şerif: ABD'nin tüm askeri üslerini gözetliyoruz

Pa, 29/10/2023 - 12:49

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü General Ramazan Şerif, Siyonist Rejim ve destekçilerini uyararak, "Tüm Amerikan askeri üsleri ve uçaklarını gözetliyoruz" dedi.

Welayet News  - İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü General Ramzan Şerif, Cumartesi günü Al-Mayadeen kanalına verdiği röportajda, "Amerikan füzelerinin Siyonist rejime transferini izliyor ve takip ediyoruz." dedi.

General Şerif, "Gazze Şeridi'nin bombalamansı devam ederse bölgede patlama yaşanabilir. Siyonist Rejim'in destekçileri, bu rejime ulaşmayan ellerin, bu savaşı yöneten Amerikan güçlerine ulaşacağından emin olmalıdır" ifadesini kullandı.

Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü, "Başta Washington olmak üzere bu rejimin tüm destekçileri şunu bilmelidir ki, Filistinlilere yönelik katliamın devam etmesi Müslümanların sabrının bir anda tükenmesine neden olacaktır" dedi.

General Ramazan Şerif, "Washington, Siyonist rejimin asıl destekçisidir ve bu rejime teçhizat ve korkunç bombalar göndermek için bir hava köprüsü kurmuştur" diye konuştu.



Yeni yorum ekle