Netanyahu, Arz-ı Mev’ud Hayalini Bir Kez Daha Dillendirdi

Cu, 27/10/2023 - 07:35

Ülkemizde hâlâ HAMAS’a iftira atanlar boy gösterirken Netanyahu, kendi ağzıyla “Yeşaya kehanetini göreceğiz” diyerek Arz-ı Mev’ud hayallerini seslendirdi.

Welayet News  - Siyonist İsrail’in temelini oluşturan sapkın inanış, Türkiye’nin de büyük bir bölümünün içinde bulunduğu Nil’den Fırat’a sözde Arz-ı Mev’ud emellerini kapsıyor. Netanyahu’nun itirafı, aslında hedefin Filistin’in işgali ile sınırlı kalmayacağı ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu geniş bir coğrafyanın işgal dairesinde olduğunu gösteriyor.

Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail rejiminin Gazze Şeridi’ne gerçekleştireceği belirtilen kara harekâtı hakkında yaptığı basın açıklamasında, HAMAS’a karşı Tevrat’ın “Yeşaya” kitabındaki “kehaneti” göreceklerini belirterek şunları söyledi:

“Artık tek bir amaç için bir araya gelmenin zamanıdır; zafere ulaşmak için hızla ilerlemek. Ortak gücümüz ile haklılığımıza ve Yahudi halkının ebediliğine olan derin inancımızla HAMAS’a karşı Yeşaya kehanetini göreceğiz. ‘Ülkenden şiddet, sınır boylarından soygun ve yıkım haberleri duyulmayacak artık. Surlarına kurtuluş, kapılarına övgü adını vereceksin’ (Yeşaya 60:18).”

İsrail’in Emellerini Belirleyici Yeşaya Kehanetleri

İşaya’nın kehaneti, İsrail’in hayalini kurduğu geleceği hakkında önemli bir kehanettir. İsrail’in sapkın emellerini belirleyen Yeşaya’nın kehanetleri şunlar:

İsrail, Tanrı’nın seçkin halkı olacaktır.

İsrail, tüm uluslara adalet ve kurtuluş getirecektir.

İsrail, dünyanın ışığı olacaktır.

İsrail, Tanrı’nın krallığı olacaktır./milligazete



Yeni yorum ekle