Ensarullah: Siyonist Düşman, Dünyanın Gözü Önünde Cinayet İşliyor

Per, 26/10/2023 - 21:33

Yemen Ensarullah Hareketi'nin sözcüsü, Siyonist rejimin Filistinlilere yönelik aralıksız saldırılarına yanıt olarak, Siyonist düşmanın dünyanın gözü önünde cinayet işlediğini ifade etti.

Welayet News  - Ensarullah Hareketi sözcüsü Muhammed Abdusselam, Siyonist rejimin Gazze'deki suçunu barbarca olarak nitelendirdi.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın, işgal altındaki Filistin'de sürpriz "Aksa Tufanı" operasyonuyla Siyonist rejimi hedef aldığı ve 200'den fazla kişiyi esir aldığı 7 Ekim'in üzerinden 19 gün geçti.

Siyonist rejimin hedef gözetmeden ve sürekli hava saldırılarıyla Gazze Şeridi'ni hedef alması, çok sayıda Filistinlinin şehit olmasına ve Gazze Şeridi'ndeki kuşatmanın şiddetini artırmasına neden oldu.

Muhammed Abdusselam bu konuda şunları söyledi: "Siyonist düşman, dünyanın gözü önünde, Amerika ve Batı'nın açık desteğiyle barbarca cinayet işliyor."

Abdusselam, yaptığı açıklamanın devamında şöyle dedi: "Gazze ve Güney Lübnan'daki gazetecileri ve ailelerini hedef almak, Siyonist rejimin, düşmanın gerçek görüntülerini yaydıkları için onlara terör saldırısı düzenlemesi ve cezalandırması başarısız bir girişimidir."



Yeni yorum ekle