“Batılı ​​Yetkililerin Tel Aviv Ziyareti, Ölüm Döşeğindeki Siyonist Rejim İçin Suni Solunumdur”

Per, 26/10/2023 - 14:07

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Başkomutanı General Hüseyin Selami Meşhed’de düzenlenen “Vahdet Şehitleri” konferansında konuştu. 

Welayet News  - Gazze'de son dönemde işlenen suç ve cinayetler, Müslüman milletlerin kalbini derinden yaraladı ve olaylar öyle bir noktaya geldi ki, artık İslam ülkelerine seyahat etmek isteyen Batılı yetkililerin, kamuoyunun onları fark etmemesi için gece seyahat etmeleri gerekiyor.

Aksa Tufanı Operasyonu, az sayıda müminin çok sayıda kâfirlere karşı kazanıp, iman gücüyle onları ezebileceğini gösterdi.

Size şunu söylemeliyim ki, Musa'nın asası nasıl ejderha olup firavunların hilelerini yuttuysa, Gazze de bugün Musa’nın asası ve ejderhası olmuştur ve Siyonistler yeryüzünde bir harekette bulunursa onu yutacaktır. Bunu onlar da biliyor ve bu nedenle sadece hava operasyonlarına ve alçakça bombardımanlara odaklanıyorlar, kara operasyonlarına cesaret edemiyorlar.’

General Selami, “Vahdet Şehitleri” toplantısına değinerek şunları söyledi: ‘Şehit Şuşteri'nin zahirindeki sağlamlığı ile inancının ve maneviyatının kararlılığı ve ihtişamı, velayetin sadık bir sahabesinin cezbedici bir birleşimiydi. O, imanı yüce, merhameti geniş, müminlere karşı sevgi ve muhabbet dolu, kâfirlere karşı sert bir adamdı. Şehit Muhammed Zade de aynı bu boyutlarda aynı bu özelliklere sahipti.

Şehitlerimiz temel olarak hayatı savaştan öğrenmişlerdi. Bu yani, mertlik, fedakârlık, özveri, başkalarının huzuru için fedakârlıkta bulunma arzusu ve milletin hayatını ölümsüzleştirmek için canını verme arzusu demektir. Bu unsurlar, cephede ve siperde secdeyi, yakarışı ve duayı ve Allah’a tevekkül etmeyi öğrene bu şehitlerin özellikleriydi.

Dolayısıyla ölüm onlar için büyük bir arzuydu ve bu faktör bizim temel gücümüzü oluşturdu. Cihat ve şehadet, Müslümanların refahının, izzet ve onurunun temel sebebidir ve ölümden korkmayan bir millet zelil olmaz.

Afganistan'da onlarca yıldır yoksulluk, savaş, geri kalmışlık ve güvensizlik yaşanıyor. Suriye'de ise on yıldır ABD ve Batı politikaları Müslümanlar arasında kanlı bölünmeleri ateşledi. İslam dünyasında anne ve babası Amerika tarafından öldürülen çok sayıda yetim var ve bu sayıya her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Ama bilsinler ki, eğer devam ederlerse, çıkardıkları bu yangında kendileri yanacaktır.

Bölgenin tüm ülkelerinde, adım attığınız her yerde Amerika'nın savaş çığırtkanlığı politikalarının derin izlerini görebilirsiniz. Ordu yığıyor, üs kuruyor, silah satıyor ve savaş, saygısızlık, katliam, depresyon ve gerilikten başka bir şey getirmiyorlar.’

Amerika’nın gücü azalıyor

General Selami şu ifadelerde bulundu: ‘Bütün İslam toprakları ABD politikalarının sunağıdır. Onların güneşleri batsa da ve her yerde başarısız olsalar da yine de zarar veriyorlar. ABD’nin gücü azalıyor ve hiçbir başarısı yok.

Aksa Tufanı operasyonundaki yenilgi, ABD, İngiltere ve İsrail'in birlikte karşı karşıya kaldığı en unutulmaz, şaşırtıcı ve istisnai yenilgilerden biriydi.’

Hüseyin Selami, düşmanları uyararak şunları söyledi: ‘Onlara, bu suç ve cinayet ateşi onları da tutuşturmadan bir an önce bunu durdurmalarını söylüyoruz. Müslümanların ve İslam'ın izzeti için yolumuza devam ediyoruz ve İslam dünyası bugün güçlüdür.’

Müslümanlar Siyonistlerin suçlarına karşı el ele vermiyorlar

Hüseyin Selami, İslam dünyasındaki Siyonistlerin bu bölgeye yerleştirilmiş rahatsız edici bir yabancı cisim gibi olduğunu ve zaman zaman yeni bir kan dökmeye başladıklarını söyledi.

General Selami şu ifadelerde bulundu: ‘İslam’ın özelliği, adaleti ve özgürlüğü aramak ve insan onurunu yeniden kazandırmaktır. Bu da kâfirlerin ve müstekbirlerin asla hoşuna gitmez.

Müstekbirler, Allah’ın nurundan hoşlanmazlar. Cihad, zulüm ve istikbarla mücadele Müslümanların hayatının bir parçasıdır ve İmam Zaman’ın (a.f) zuhuruna kadar devam edecektir.

Eğer düşmanlarımız İslam ümmetinin kendilerine istedikleri suçu işlemede yardım ettiğini düşünüyorlarsa onlara şunu söylüyoruz: Bizim milletimizde annesini babasını öldürdüğünüz çok sayıda yetim var, o yüzden Gazze'ye karadan saldırı yanılsamasına kapılmayın ve kendiniz bu yangında yanmadan, bu yangını bir an önce durdurun.

İnkılabın yüce rehberi, rehberliğiyle tüm fitneleri etkisiz hale getirmekte ve düşmanları hayal kırıklığına uğratmaktadır. Allah-u Teala tüm insanlık için ilahi bir nimet olan bu aziz şahsiyete uzun ömürler versin.’



Yeni yorum ekle