Karamollaoğlu: Sadece Kınayarak Daha Ne Kadar Bu Vebale Ortak Olacaksınız?

Per, 26/10/2023 - 07:17

Bebek katili İsrail katliam siciline her gün bir yenisini eklerken İslam dünyası liderlerinin, demokrasi, insan hakları, barış savunucularının İsrail karşısındaki pasifliği sürüyor.

Welayet News  - Temel Karamollaoğlu, BOP denilen projenin Büyük İsrail Projesi olduğunun ve dünyayı ateşe verdiğinin farkına varılması gerektiğini belirtti. İsrail durdurulmadıkça ne insan haklarının ne demokrasinin ne barışın ne İslami değerlerin yeryüzünde yer bulamayacağını işaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu X hesabından şunları yazdı:

"Adına BOP denilen Büyük İsrail Projesi uğruna dünyayı ateşe veriyorlar, ne zaman farkına varacaksınız? Önceliği “demokrasi” olanlara soruyorum; ne oldu sizin demokrasi söylemlerinize? Önceliği “insan hakları” olanlara soruyorum; ne olacak Filistinlilerin hakları? “Barış istiyoruz” diyenlere sesleniyorum; İsrail’e dur denilmedikçe ve İsrail katliamlarından vazgeçmedikçe kalıcı bir barış mümkün müdür? “Önceliğim İslami değerlerdir” diyenlere sesleniyorum; susarak ve sadece kınayarak daha ne kadar bu vebale ortak olacaksınız?"



Yeni yorum ekle