"Siyonist Rejim Başarısızlığının İntikamını Masum Çocuklardan Alıyor"

Pt, 23/10/2023 - 15:18

İran İslam Cumhuriyeti Savunma ve Silahlı Kuvvetler Bakanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Aştiyani, Suriye Savunma Bakanı Korgeneral Ali Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde, Siyonist rejimin başta Gazze'deki el-Memadani Hastanesi olmak üzere Suriye’ye de yaptığı saldırı ve cinayetlerini kınadı.

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Savunma ve Silahlı Kuvvetler Bakanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Aştiyani, Suriye Savunma Bakanı Korgeneral Ali Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde, Siyonist rejimin başta Gazze'deki el-Memadani Hastanesi olmak üzere Suriye’ye de yaptığı saldırı ve cinayetlerini kınadı şunları söyledi: ‘Filistin'deki durum acı vericidir ve bizleri de ziyadesiyle üzmüştür. Siyonist Rejim, çocukları ve masum insanları katlederek benzeri görülmemiş güvenlik ve istihbarat başarısızlığının intikamını almaya çalışıyor.

 

Aksa Tufanı operasyonundaki başarıların ardından Siyonist rejim, Gazze'de işlediği insanlık dışı suçlarla gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Tüm dünya kamuoyunu bu vahşi rejime karşı kışkırtan ve bu rejim için siyasi intihar anlamına gelen bu eylemler, İslam dünyasının özgür vicdanlarını yaralamıştır.

Gazze'ye yönelik ambargonun devam etmesi ve Gazze'ye insani yardım gönderiminde ciddi kısıtlama ve aksamalar insani bir felakete yol açacaktır. Bu olaylar ve eylemler, Tel Aviv yöneticilerinin barbarlığının ve vahşiliğinin doruğa ulaştığını gösteriyor; Elbette Allah'ın izniyle Direnişin zaferi ve Siyonist rejimin yok oluşu kesindir.’



Yeni yorum ekle