Lübnan Direnişinin Siyonist orduya Ölümcül Darbesi/ 3 işgal gücü öldü, 4 işgal gücü de yaralandı

Ct, 21/10/2023 - 10:46

İbranice yayın yapan medya, Lübnan Direnişi’nin Siyonist orduya ölümcül darbe indirdiğini ve bu rejimin en az üç askerinin öldüğünü itiraf etti.

Welayet News  - İşgal rejimi haber kaynakları, Hizbullah'ın işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde Siyonist rejim güçlerine ölümcül darbe indirdiği haberini verdi. Hizbullah'ın Branit üssüne düzenlediği füze saldırısında çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğü veya yaralandığı belirtildi.

Haber kaynakları ayrıca Direnişin Güney Lübnan’dan işgalci rejimin Branit kışlası yakınındaki piyade birliğine düzenlediği misilleme amaçlı roket saldırısında Siyonist rejime bağlı üç askerin öldüğünü ve dört askerin de yaralandığını bildirdi.

Bu bağlamda İbrani medyası, bugün İsrail ordusunun Lübnan direnişinden büyük darbeler aldığını itiraf etti.

Direniş’in insansız hava araçları Lübnan tarafından işgal altındaki bölgelere sızdı

İsrael Hayom, Lübnan tarafından bir Direniş’e ait bir insansız hava aracının işgal altındaki bölgelere girdiğini bildirdi. Bu kapsamda Lübnan'a komşu olan işgal altındaki bölgelerde yaşayanlara barınaklara gitmeleri konusunda uyarıda bulunuldu. Elbette şu ana kadar on binlerce işgalci bu bölgeden kaçtı.

İşgal altındaki bölgelerde Direniş askerleri  ile Siyonist güçler arasında çatışma

İbranice yayın yapan kaynaklar, işgal altındaki el-Celil bölgesindeki Natu’a ve Biranit askeri mevzilerinde karşılıklı ateş açıldığını bildirdi.



Yeni yorum ekle