İslam İnkılabı Rehberi'nden "İspanya-İran" maçına anlamlı gönderme

Cu, 20/07/2018 - 23:26

İslam İnkılabı Reheri İmam Ali Hamanei geçen hafta kabine üyeleriyle yaptığı görüşmede bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Welayet News - İslam İnkılabı Reheri İmam Seyyid Ali Hamanei geçen hafta kabine üyeleriyle yaptığı görüşmede bazı önemli tavsiyelerde bulundu.

Sözü geçet tavsiyelerin en dikkat çekici başlıkları şöyle:

-Hükümet milletin gözünde sürekli çaba sarf eden kabiliyetli bir grup olarak yerini bulmalı; tabii ki uğraşlar her zaman da sonuca varamayabilir ancak sırf bu yönde çalışmak bile halkın ilgisini çekmeye yeter.

-Gördüğünüz üzere dünya kupasında İspanya Milli Takımı karşısında gol yediğimize rağmen herkes bizi alkışladı ve “Yaptığınız mükemmeldi” dedi... millet sokaklara döküldü, ama neden? Çünkü iyi bir maç çıkardılar, herkes onların alın teriyle meydanda koşturup uğraştığını gördü. Zeki ve fedakar kalecimiz büyük bir başarıya imza attı.

-Millet sizden de böyle bir performans görürse lehinize sloganlar atıp sizi destekleyecek. Ancak tüm bunlar hissedilmeli, bazen insan sorunları çözemeyebilir. Halkımızın sizin bu yönde çaba sarf ettiğinizi görmesi yeter.

 



Yeni yorum ekle