Fanatik Yahudiler Şeyh İkrime Sabri ve Filistinliler İçin Suikast Listesi Hazırladı

Pt, 16/10/2023 - 15:19

İşgalci Siyonist rejim ordusu Gazze’yi bombalarken, fanatik Yahudiler de Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki Filistinlileri hedef aldı.

Welayet News “Nazi Avcıları 2023” adlı bir grup, Mescid-i Aksa imamının da aralarında olduğu onlarca kişilik suikast listesi hazırladı.

Siyonistlerin, önde gelen Filsitinlileri öldürmeye yönelik bir suikast listesi hazırladıkları ortaya çıktı.

Haber7’nin Middle East Eye (MEE) internet sitesinden aktardığı habere göre, başta Mescid-i Aksa imam hatibi Şeyh İkrime Sabri olmak üzere onlarca kanaat önderi Filistinlinin adlarının olduğu suikast listesi, Telegram mesajlaşma uygulamasında “Nazi Avcıları 2023” adıyla örgütlenen aşırı sağcı Siyonist Yahudi grubu tarafından yayınlandı.

Adlarının ve konumlarının yayınlandığı Filistinliler için Telegram grubunda ölüm çağrısı yapıldı. Terör grubunun hedefinde olan diğer isimlerin, dini liderler, siyasiler, gazeteciler, kamu yetkilileri, aktivistler ve direniş örgütleri mensupları olduğu görüldü.

Siyonist rejim hükümeti içerisindeki yetkililer tarafından desteklenen aşırılıkçı gruplarla bağlantısı olduğu iddia edilen grubun, işgalci gücün Gazze’ye yönelik saldırılarının başladığı geçen pazartesi günü kurulduğu, İbranice yayın yaptığı ve hafta sonu itibarıyla 3 bin 500 takipçiyi aştığı kaydedildi.



Yeni yorum ekle