İmam Hamanei: 7 Ekim’deki Yıkıcı Deprem Siyonistler İçin Onarılamaz Bir Yenilgidir

Sa, 10/10/2023 - 16:36

İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, “7 Ekim’de Siyonist rejim hem askeri hem de istihbarat açısından onarılamaz bir yenilgiye uğradı. Herkes buna başarısızlık dedi ama ben bunun telafi edilemez bir başarısızlık olduğunu vurguluyorum” dedi.

Welayet News  - İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, bu sabah, İmam Ali Harp Okulu öğrencilerinin ortak mezuniyet törenine katıldı.

İmam Hamanei’nin konuşmasının önemli başlıkları şöyle:

7 Ekim’deki yıkıcı deprem, Siyonist rejim için onarılamaz bir istihbarat ve askeri başarısızlıktır.

7 Ekim’de Siyonist rejim hem askeri hem de istihbarat açısından onarılamaz bir yenilgiye uğradı. Herkes buna başarısızlık dedi ama ben bunun telafi edilemez bir başarısızlık olduğunu vurguluyor, bu yıkıcı depremin, gaspçı rejimin yönetiminin bazı ana yapılarını yeniden kolay kolay inşa edilemeyecek şekilde yıkmayı başardığını söylüyorum.

Bu Operasyonu Planlayan Filistinli Gençlerin Alınlarından ve Ellerinden Öpüyoruz

Biz Filistinli gençlerin alınlarından ve ellerinden öpüyoruz ama son destanın Filistinlilerin değil başkalarının işi olduğunu söyleyenler yanlış hesap yapıyorlar.

Bu Felaket Bizzat Siyonistlerin Eylemleri Sonucu Meydana Geldi

Bu felaket Siyonistlerin kendi eylemlerinden kaynaklandı. Zulüm ve suç haddini aştığında, açgözlülük doruğa ulaştığında fırtınayı beklemek gerekir.

Filistinlilerin cesur ama bir o kadar da fedakâr ve özverili eylemi, gaspçı düşmanın yıllardır devam eden ve son aylarda yoğunluğu artan suçuna bir tepkiydi. Gaspçı Siyonist rejimi yöneten mevcut hükümet de suçludur.

Siyonist Düşman Tokat Yediği İçin Şimdi de Kendini Mazlum Göstermeye Çalışıyor!

Bu zalim düşman tokadı yemiş, şimdi de kendini mazlum gösterme politikasına başlamıştır. Diğerleri ona yardım ediyor. Dünya müstekbirlerinin medyası ona yardım ediyor, bu zulüm %100 yalan ve yanlıştır. Çünkü Filistinli mücahitler Gazze kuşatmasından çıkıp Siyonistlerin askeri ve sivil merkezlerine ulaşmayı başardılar. Siyonist düşman mı mazlum? Bu rejim işgalcidir ama mazlum değildir. Zalimdir, saldırgandır, cahildir, boş konuşur ama mazlum değildir. Zalimdir. Hiç kimse bu canavardan bir mazlum yaratamaz.

Siyonist Rejim, Gazze'ye Yapılan Saldırı ve Zulümlere Verilecek Cevabın Onun Çirkin Yüzüne Daha Ağır Bir Tokat Olacağını Bilmelidir

İşgalci rejim, kendini mazlum göstererek, Gazze'ye saldırı, insanların evlerine saldırı, sivillere saldırı ve Gazze halkının toplu olarak katledilmesi konusundaki zulmünü sürdürmek için bunu bir bahane olarak kullanmaktadır. Kendini mazlum göstermek bu rejimin cinayetlerini kat kat arttırması için bir bahanedir. Kendini mazlum göstererek, bu suçları meşrulaştırmak istiyor. Bu da yanlış bir hesaplamadır. Gaspçı rejimin başkanları, karar vericileri ve destekçileri bilsinler ki bu kendilerine daha büyük bir felaket getirecektir. Bilsinler ki bu zulme verilecek yanıt, bu rejimin çirkin yüzüne daha ağır bir tokat olacaktır.

Cesur Filistinli gençlerin ve canlarından geçen fedakârların kararlılığı, Siyonist rejimin bu suçlarıyla daha da güçleniyor. Artık insanların zalimle oturup konuşarak Filistin’de bir konum bulabileceklerini düşündükleri günler geçti. O dönem bitti artık.

Bugün Filistinliler uyanık ve bilinçliler, gençler uyanık ve bilinçliler ve Filistinli planlayıcılar var gücüyle çalışıyorlar. Dolayısıyla düşmanın, zulme uğramış gibi göstererek suç teşkil eden saldırılarına devam edebileceğini zannetmesi yanlış bir hesaplamadır.

IŞİD Fitnesini Mağlup Etmek İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetlerinin Altın Madalyalarından Biridir

Silahlı kuvvetler milli güvenliğin çelik kalkanı sayılmaktadır, milli güvenlik ise ülkenin kalkınmasına katkı sağlayan tüm önemli yazılımların altyapısıdır. Güvenlik olmazsa hiçbir şey olmaz. Eğer bir ülke kendi güvenliğini savunacak güce sahip değilse kendisini şu ve bu güç altında tanımlamaktan başka seçeneği yoktur



Yeni yorum ekle