Velayati: Filistinlilerin Başarılı Operasyonu Siyonist Rejimin Yıkılışını Vaat Ediyor

Pa, 08/10/2023 - 09:56

Dünya İslami Uyanış Forumu Genel Sekreteri Ali Ekber Velayeti şunları söyledi: ‘Bugün işgal altındaki bölgelerde yaşananlar, İslami Direniş Cephesi'nin Filistin'deki birikmiş gücünün küçük bir tezahürüdür.

Welayet News  - Siyonist rejimin çöküşünü kesinlikle kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan bu muzaffer operasyon, Siyonist rejimin yakın zamanda yıkılacağını vaat ediyor.

Ali Ekber Velayeti’nin mesajının tam metni şöyle:

Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla

“Sana apaçık bir fetih ihsan ettik.”

Saygıdeğer mücahid kardeşim, Hamas’ın siyasi büro başkanı Sayın İsmail Haniye ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Sayın Sayın Ziyad Nahle,

Allah'ın salât ve selâmı, bugün geçmişte olduğundan daha büyük bir gururla savaşmaya, fedakârlık yapmaya ve güçlerini göstermeye devam eden mazlum ve güçlü Filistin'in ve hak yolundaki mücahitlerin üzerine olsun.

Katil Siyonist rejime karşı Filistin İslami direnişinin, bu rejimin tahkimatlarını ve hegemonyasını yok eden bugünkü operasyonlarının yayınlanmış görüntüleri, büyük bir zaferdir ve düşmanları şaşkına çevirmiş ve başta Batı Asya olmak üzere dünyanın her yerinde Müslümanları sevince boğmuştur.

Terörist Siyonist rejimin tahakküm ve zulüm dönemi sona ermiştir ve bugün işgal altındaki topraklarda yaşananlar, İslami Direniş Cephesi'nin Filistin'deki birikmiş güç ve otoritesinin küçük bir tezahürüdür.

Siyonist rejimin işgal altındaki topraklarda devam eden suçlarına yanıt niteliğindeki Aksa Tufanı operasyonu, işgal altındaki Filistin'deki güç dengesini kesinlikle temelden değiştirecek ve Siyonist rejimi daha zayıf ve savunmasız bir duruma sokacaktır.

Siyonist rejimin çöküşünü kesinlikle kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan bu muzaffer operasyon, Siyonist rejimin yakın zamanda yıkılacağını vaat ediyor.

Bölgedeki tüm uzlaşmacılara ciddi bir uyarı niteliği taşıyan bu büyük ve stratejik zaferi, İmam Zaman’a (a.f) ve tüm İslam ümmetine ve aynı zamanda gayretli Filistin halkına, komutanlarına ve savaşçılarına, direniş cephesine ve şehit ve yaralı ailelerine tebrik ediyor, her geçen gün artan bu zaferlerin bu suç ve cinayet rejimi yıkılana kadar devam edeceğine inanıyoruz.

Ali Ekber Velayeti



Yeni yorum ekle