Erdoğan kazandı Kudüs tehlikede!

Cu, 06/10/2023 - 11:03

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar NTV televizyonunda katıldığı yayında Filistinlilerin gasp edilen gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya satılmasıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Welayet News  - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası oluşturduğu yeni kabineye atadığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar İsrail'e yapacağı ziyaretin tarihini verdi. Ziyaretle birlikte Filistinlilerin Siyonist İsrail tarafından gasp edilen doğalgazının Türkiye'ye getirilmesi ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya satılması planlanıyor.

ÖNEMLİ OLAN GASP EDİLEN GAZIN TÜRKİYE ÜZERİNDEN AVRUPA'YA GİTMESİYMİŞ

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar NTV kanalında şöyle konuştu:

"Kasım ayı içerisinde planladığımız bir İsrail ziyaretiyle artık bunu hem muhataplarımızla, Enerji Bakanlığıyla yüz yüze oturarak müzakere etmemiz ve orada bu konuda çalışan şirketlerle bir araya gelmemiz noktasında bir niyet ortaya kondu. İsrail doğalgazının Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya gitmesi önemli." 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın X hesabından paylaşılan videoda şu ifadelere yer verildi:

"Bakanımız Sayın @aBayraktar1: 'İsrail gazının Türkiye’ye gelmesi ve Türkiye’den de Avrupa’ya gitmesi teknik ve ticari olarak en uygun projelerden bir tanesidir.'"

Milligazete



Yeni yorum ekle