Siyonist Rejim Yargı Sistemine Ait Tüm Arşiv İran'ın Elinde

Sa, 26/09/2023 - 08:49

İran'da yayınlanan Tahran Times gazetesi, Siyonist İsrail'deki büyük güvenlik açığına ilişkin yeni bilgiler paylaştı.

Welayet News  - Mehr Haber Ajansının Tehran Times gazetesinden aktardığı habere göre, birkaç gün önce Al-Mayadin televizyonu web sitesinde İran'daki bazı güvenlik kaynaklarına atıfta bulunarak şöyle bir haber yayınlandı:

Muhalefet partilerinden birinin aracılığıyla Binyamin Netanyahu ve ailesiyle ilgili Siyonist bir mahkemeden önemli bir adli davaya ilişkin bilgiler elde edildi. Adli makamlara göre, bu davanın açıklanması rejimin ulusal güvenliğine zarar verecektir. Dolayısıyla bu davanın kapatıldığı ilan edildi.

Ancak konuya hakim kaynakların Tahran Times gazetesine verdiği yeni bilgilere göre, Netanyahu hakkındaki dava ile ilgli bilgiler ve Siyonist yargı sistemine ait tüm arşiv ve güncel davalar artık İran'ın elinde.

Daha önce İsrail medyasında Lapid partisinin 15 üyesinin ve bizzat Lapid'in cep telefonunun hacklendiğine dair haberler yayınlandı. Gözlemciler bu hacklemenin failinin Netanyahu kabinesi olduğunu tespit etti. Netanyahu ve partisinin yolsuzluk davasına ilişkin bilgilerin ortaya çıktığına göre, bir misilleme ihtimali öngörülüyor ancak şu anda önemli olan İran'ın sahip olduğu ve rejimin ulusal güvenliğini tehlikeye atabilecek çok gizli bilgilerdir.

Örneğin, güvenilir kaynaklardan elde edilen ek bilgilere göre, Binyamin Netanyahu ve eşinin psikolojik rahatsızlığı var ve Lapid partisinin bir üyesi onların tıbbi dosyalarını mahkemeye sunarak Netanyahu'nun başkbakan olarak görev alma konusunda gerekli yetkiye sahip olmadığını beyan etti. Siyonist Mahkeme, tıbbi belgeleri aylarca inceleyip doğruladıktan sonra davayı ciddi bir şekilde ele almak istedi. Ancak yüksek yargı makamı mahkemenin bu davayla ilgilenme yetkisi olmadığını ve davanın daha fazla araştırılmasının İsrail'in ulusal güvenliğini tehlikeye atabileceğini bildirdi.

Ayrıca Binyamin Netanyahu'nun nüfuz ve rüşvet veya tehditle dava sürecini etkilediğine dair bilgiler var.

Elde edilen diğer bilgiler arasında adli sürecine ihanet ve Arap vatandaşlarla Siyonistler arasında sistematik ayrımcılık yapıldığı yer alıyor.

Halihazırda toplamda, bir kısmı gizli ve çok gizli mühürlerle mühürlenmiş olan 70 bin sayfadan oluşan adli belge sızdırılmıştır. Bu belgelerin incelemeleri ve analizleri şu anda devam ediyor.



Yeni yorum ekle