“Yemen Milleti Asla Teslim Olmadı; Yemen Güçleri Düşmanların Hassas Tesislerini Yerle Bir Etti”

Cu, 22/09/2023 - 09:09

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, Yemen milletinin hiçbir zaman teslim olmadığını, özgürlerin, işgalci düşmanların derinliklerindeki hassas tesisleri yerle bir eden askeri yeteneklerin ve caydırıcılık gücünün inşasına yöneldiğini vurguladı.

Welayet News  - Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘21 Eylül İnkılabı, Allah'ın Yemen milletine nasip ettiği en önemli başarılardan biridir. Bu inkılap, halkımızı vesayetten kurtaran bir devrimdir.

Amerika, ülkemizi çöküşe sürüklemek amacıyla düşmanca politikalar başlattı ve oluşan boşluktan faydalandı.

Milletimiz inkılabında barışı ve ortaklığı önemsemektedir, ancak şer güçler Yemen milletine karşı komplo kurmaya devam etmektedir.

Amerikalılar ve İngilizler, İsrail'i kışkırtarak ve Suudi ve BAE rejimleri liderliğindeki bölgesel güçleri devreye sokarak devrimi kontrol altına alma planlarının başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından, milletimize karşı hain bir savaş başlattı.

Savaş yanlısı işgalciler on binlerce insanımızı öldürdü, toplu katliam suçları işledi ve her şeyi hedef aldı ve bu da onların gerçek mahiyetlerini ve niyetlerini ortaya çıkardı.

Ülkemize yönelik bunaltıcı kuşatma, gıda ve ilaca erişimi büyük bir sorun haline getirmiş, milletimizin omuzlarına ağır bir yük yüklemiştir.

Koalisyon, işgal ve kuşatmayla ülkemizin büyük bir bölümünü işgal etmiş, milli dokuyu parçalama, tekfircileri ve paralı askerleri millete ve kabilelere karşı kışkırtma yönünde düşmanca bir politika izlemiştir.

Düşman aynı zamanda, saldırı ve komplosuyla mücadeledeki dikkatleri onun utanç verici eylemlerinden ve insani ve ulusal önceliklerden uzaklaştırmak için milletimize karşı yanıltıcı, ekonomik ve yozlaşmış bir savaş başlattı.

Aziz Yemen milleti, düşmanın saldırılarıyla cesaret, sabır ve istikrarla, Allah'ın yardımıyla ve O'na tevekkül ederek mücadele etti.

Milletimiz hiçbir zaman teslim olmamış, özgür halkı saldırgan düşmanların derinliklerindeki hassas tesisleri yerle bir eden askeri kabiliyetlerin ve caydırıcılık gücünün inşasına yönelmiştir.

Ülkemiz, Allah'ın yardımıyla füze teknolojisine kavuştu ve füze birimi farklı menzilli her türlü füzeyi yaptı, İHA birimi de farklı menzilli her türlü insansız hava aracını yapabilir hale geldi.’



Yeni yorum ekle